Povezane novice

V prometni nesreči umrlo najmanj sedem ljudi, domnevno migrantov

Delo 13.10.2023
Nesreča se je zgodila na nemški avtocesti A94 blizu avstrijske meje, žrtve Sirci in Turki. V nemški zvezni deželi Bavarska se je danes zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je umrlo sedem ljudi, med katerimi je tudi šestletni otrok, več pa jih… »

Voznik bežal pred policisti in zapeljal s ceste; 7 mrtvih, med njimi 6 letni otrok

Necenzurirano 13.10.2023
Nesreča se je zgodila, ko je voznik kombija, ki naj bi prevažal migrante, pospešil, da bi se izognil policijski kontroli. In zapeljal s ceste. Danes nekaj čez 3. uro zjutraj se je na Bavarskem v Nemčiji, pri meji z Avstrijo, zgodila grozljiva… »

V dveh dneh devet mrtvih: tako v Nemčiji kot na Madžarskem bežali pred policijo

Dnevnik 13.10.2023
V hudi prometni nesreči na Bavarskem je danes ponoči umrlo najmanj sedem ljudi, več jih je ranjenih. Kombi, poln migrantov, naj bi se skušal izogniti policijskemu nadzoru, pri čemer je zapeljal s ceste. Včeraj ponoči pa sta v podobni nesreči na… »

Sedem mrtvih, ko je bežal pred policisti in se prevrnil

Zurnal24 13.10.2023
V prometni nesreči na Bavarskem je umrlo najmanj sedem ljudi, domnevno migrantov. V nemški zvezni deželi Bavarska se je danes zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je umrlo najmanj sedem ljudi, več pa jih je bilo ranjenih. Nesreča se je zgodila… »

Kombi s prebežniki se je med begom pred policijo prevrnil. Umrlo sedem ljudi.

RTV Slovenija 13.10.2023
V prometni nesreči na Bavarskem je umrlo sedem ljudi, več kot deset je ranjenih. Nesreča se je zgodila, ko je voznik, domnevno tihotapec prebežnikov, med begom pred policijo izgubil oblast nad vozilom. Nesreča se je zgodila na avtocesti v bližini… »

SEDEM MRTVIH NA AVTOCESTI: Da bi ubežal policiji pospešil in zapeljal v smrt (FOTO)

Regional 13.10.2023
V nemški zvezni deželi Bavarska se je danes zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je umrlo najmanj sedem ljudi, več pa jih je bilo ranjenih. Nesreča se je zgodila, ko je kombi, ki naj bi prevažal migrante pospešil, da bi se izognil policijski… »

Kombi z domnevnimi migranti bežal pred policijo, umrlo je najmanj sedem ljudi

SiolNET 13.10.2023
V nemški zvezni deželi Bavarska se je danes zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je umrlo najmanj sedem ljudi, več pa jih je bilo ranjenih. Nesreča se je zgodila, ko je kombi, ki naj bi prevažal migrante, pospešil, da bi se izognil policijski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem