Povezane novice

Henriques ni več trener Olimpije, med kandidati zveneče ime

Delo 13.10.2023
Vodstvo ljubljanskega nogometnega kluba se je sporazumno razšlo s 50-letnim Portugalcem. Na spletni strani ljubljanskega nogometnega kluba Olimpija so sporočili, da Portugalec Joao Henriques tudi uradno ni več trener zeleno-belih. Kot so zapisali pri… »

Olimpija Henriquesu: Hvala za nepozabno evropsko popotovanje

Dnevnik 13.10.2023
Portugalec Joao Hednriques ni več trener nogometašev Olimpije. Tisto, kar smo napovedovali minule dni, se je zgodilo. Petdesetletni Portugalec Joao Henriques ni več trener nogometašev Olimpije. Predsednik in lastnik kluba, Nemec Adam Delius, je… »

Šok pri Olimpiji: Henriques že bivši, prihaja nogometna legenda?

Zurnal24 13.10.2023
Slovenski nogometni prvak Olimpija iz Ljubljane je na svoji spletni strani sporočil, da Portugalec Joao Henriques tudi uradno ni več trener zeleno-belih. Kot so zapisali pri Olimpiji, je 50-letni Portugalec klub prevzel 1. junija in jih kasneje vodil na… »

Henriques že nekdanji; kot naslednik se omenja sloviti Klose

RTV Slovenija 13.10.2023
Joao Henriques ni več trener nogometašev Olimpije, so v sporočilu za javnost zapisali v ljubljanskem prvoligašu. Portugalec je bil na krmilu zmajev od 1. junija. 50-letnik je vodil ekipo na 21 uradnih tekmah. Zbral je devet zmag in osem porazov. Pod… »

Olimpija se je razšla s Portugalcem, v ponedeljek bo še zanimivo

SiolNET 13.10.2023
Slovenski nogometni prvak Olimpija se je med reprezentančnim premorom zaradi neprepričljivih rezultatov in predstav razšel s trenerjem Joaom Henriquesem. O tem, kdo bi ga lahko zamenjal, bi lahko klub več povedal na izredni novinarski konferenci v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem