Povezane novice

Ministrica ni odšla tiho: to je zabrusila Golobu

SiolNET 13.10.2023
"Novinci v politiki ostanejo sami sebi namen. Res je, to drži, in tisti, ki ga je izrekel, naj se nad izrečenim stavkom zamisli," je dejala ministrica za kmetijstvo Irena Šinko, ki je bila razrešena z 49 glasovi za in enim proti. V večini so za… »

Državni zbor je razrešil kmetijsko ministrico Ireno Šinko

RTV Slovenija 13.10.2023
Poslanci so razrešili ministrico za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Ireno Šinko. Razrešitev, ki jo je predlagal premier Robert Golob, je podprlo 49 od 62 prisotnih poslancev, en poslanec je glasoval proti. Poslanci SDS-a so se skupaj s poslanko… »

Poslanci podprli razrešitev kmetijske ministrice Irene Šinko

Delo 13.10.2023
V poslanski skupini SDS menijo, da bi Šinkova morala oditi, ko je ministrstvo prevzela spremljevalka premierja s prijateljicami. Premier Robert Golob tudi ob obravnavi predloga razrešitve kmetijske ministrice Irene Šinko v državnem zboru ni podrobneje… »

So Šinkovo odnesli pesticidi ali nutriji?

Nova 24TV 13.10.2023
Nekdanja , kmetijska ministrica Irena Šinko (foto: sta) DZ je danes z 49 glasovi za in enim proti razrešil ministrico za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Ireno Šinko. Predlog za razrešitev je podal premier Robert Golob zaradi izgube zaupanja v njeno… »

Šinko pred glasovanjem še enkrat zavrnila Golobove očitke

Zurnal24 13.10.2023
Želi, da njeno funkcijo čim prej zasede stalni minister. DZ je danes z 49 glasovi za in enim proti razrešil ministrico za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Ireno Šinko. Predlog za razrešitev je podal premier Robert Golob zaradi izgube zaupanja v… »

Irena Šinko ni delovala v skladu z Golobovo politiko

Delo 13.10.2023
Sindikat kmetov se zavzema za hitro imenovanje naslednika. Začasnega ministra Marjana Šarca čaka sanacija škode v kmetijstvu po poplavah. V nadaljevanju preberite: Državni zbor bo danes glasoval o predlogu razrešitve kmetijske ministrice Irene… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem