Povezane novice

[Video] Ljudje bežali iz Louvra in versajske palače zaradi groženj z bombo

Nova 24TV 14.10.2023
Prestrašeni obiskovalci bežijo iz znamenitega muzeja Louvre v Parizu. Pariški muzej Louvre so danes iz varnostnih razlogov zaprli, iz njega pa so pred tem evakuirali obiskovalce, so sporočili iz tega najbolj obiskanega muzeja na svetu. V Franciji po… »

Panika v slavnem muzeju: obiskovalce evakuirali in ga zaprli

SiolNET 14.10.2023
Pariški muzej Louvre so danes iz varnostnih razlogov zaprli, iz njega pa so pred tem evakuirali obiskovalce, so sporočili iz tega najbolj obiskanega muzeja na svetu. V Franciji po petkovem napadu z nožem, v katerem je bil en ubit, trije pa ranjeni… »

Muzej Louvre iz varnostnih razlogov zaprli. Zaprta tudi Versajska palača.

RTV Slovenija 14.10.2023
Pariški muzej Louvre, najbolj obiskan muzej na svetu, so danes iz varnostnih razlogov zaprli, iz njega pa so pred tem evakuirali osebje in obiskovalce. Muzej naj bi namreč prejel grožnje z bombo. Zaradi grožnje so zaprli tudi Versajsko palačo… »

Francija po napadu skrajneža razporeja vojake

Zurnal24 14.10.2023
Po napadu z nožem, v katerem je bil ubit učitelj. Francija je danes sporočila, da bodo po državi razporedili 7000 vojakov, potem ko so oblasti po smrtonosnem napadu z nožem na severu države, v katerem je bil ubit učitelj, v petek razglasile… »

Francija na najvišji stopnji teroristične ogroženosti; po državi razporedili 7 tisoč vojakov

Nova 24TV 14.10.2023
Francoska vojska (Foto: AFP) Francija je danes sporočila, da bodo po državi razporedili 7 tisoč vojakov, potem ko so oblasti po smrtonosnem napadu z nožem na severu države, v katerem je bil ubit učitelj, v petek razglasile najvišjo stopnjo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem