Povezane novice

Drugi poraz Hrvatov v nekaj dneh, pot na EP ogrožena

Zurnal24 15.10.2023
Hrvaška je po Turčiji morala priznati premoč tudi Walesu. Hrvaška nogometna reprezentanca se je znašla v težavah, po dveh porazih je padla na tretje mesto v skupini D. Tokrat so bili od čete Zlatka Dalića boljši Valižani, ki so pred domačimi… »

Boleč poraz Hrvatov v Cardiffu

Delo 15.10.2023
Nogometaši Walesa po zmagi nad našimi južnimi sosedi ostajajo v igri za nastop na evropskem prvenstvu v Nemčiji 2024, kamor so se že uvrstili Turki. Nogometaši Walesa so v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu prihodnje leto v Nemčiji… »

Šeško po udarcu v glavo napoveduje: V Belfastu bom igral!

RTV Slovenija 15.10.2023
Če je bil v soboto nastop Benjamina Šeška v Belfastu še malo negotov, pa mladi Slovenec dan po zmagi nad Finsko obljublja: "Ne skrbi me, da ne bi mogel odigrati naslednje tekme." Slovenska nogometna reprezentanca je v soboto v razprodanih Stožicah… »

Šeško z razbito glavo zadel z desnico in levico

Dnevnik 15.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je v razprodanih Stožicah poskrbela za magičen večer in z zmago proti Finski s 3:0 naredila nov korak k uvrstitvi na evropsko prvenstvo prihodnje leto v Nemčiji. Z najboljšo predstavo v kvalifikacijah za evropsko… »

Se bo leto 2009 preslikalo v 2023?

RTV Slovenija 15.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je na vrhu kvalifikacijske skupine H vedno bližje uvrstitvi na evropsko prvenstvo, a mora storiti še tri korake. Po visoki zmagi nad Finsko je optimizma pred zadnjimi tekmami v slovenski nogometni javnosti obilo… »

Slovenke srebrne na evropskem prvenstvu

RTV Slovenija 15.10.2023
Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je na evropskem prvenstvu v Caorleju v Italiji osvojila srebrno medaljo. Slovenke so v finalu izgubile proti gostiteljicam Italijankam z 1:3 (-17, 22, -16, -22). Slovenke so v finalu doživele prvi poraz na… »

Slovenske odbojkarice srebrne na EP v Caorleju

SiolNET 15.10.2023
Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je na evropskem prvenstvu v italijanskem Caorleju osvojila srebrno medaljo. Slovenija je v finalu izgubila proti gostiteljicam Italijankam z 1:3 (-17, 22, -16, -22). Bron je pripadel Ukrajini. Sportal… »

"Vemo, da smo zelo blizu. Čas je, da se Slovenija ..."

Zurnal24 15.10.2023
Kekovi izbranci v Belfast želijo storiti nov korak proti EP. Slovenska nogometna reprezentanca je v soboto zvečer še povečala upe na uvrstitev na prvo veliko tekmovanje po svetovnem prvenstvu 2010. Na krilih Benjamina Šeška in dobre ekipne predstave… »

"Še vedno smo v nekem valovanju, amplitude so vse manjše, a čaka nas Windsor Park"

RTV Slovenija 15.10.2023
Matjaž Kek je bil v soboto zvečer razpletu primerno dobro razpoložen na novinarski konferenci po zanesljivi zmagi nad Finsko s 3:0. Poskušal je tudi umiriti evforijo in se spomnil na 1. april 2009, ko je na Windsor Parku v Belfastu doživel grenek… »

Novice dneva »

Kdo je še najbolj zdrav v Nemčiji? Farmacevtska industrija

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Znižanje provizij za upravljanje sklada »Euro Cash«

Finance.si pred 16 minutamiše 4 povezane

Kvaliteta življenja in osebna mobilnost sta tesno povezani

Finance.si pred eno uroše 3 povezane

Izraelski napad v središču Bejruta terjal več smrtnih žrtev

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem