Povezane novice

Slovo filmske igralke Suzanne Somers

Delo 16.10.2023
Za rakom na dojki je zbolela že leta 2000, pred tremi meseci pa se je bolezen ponovila. V nedeljo je zaradi posledic raka na dojki v umrla ameriška igralka in pisateljica Suzanne Somers, ki bi sicer prav danes praznovala svoj 77. rojstni dan. Igrala je… »

Umrla filmska igralka Suzanne Somers

Dnevnik 16.10.2023
V 77. letu starosti je zaradi posledic raka na dojki v nedeljo umrla ameriška igralka in pisateljica Suzanne Somers, je sporočil njen tiskovni predstavnik. Igralka bi sicer prav danes praznovala svoj 77. rojstni dan. Somers je igrala v številnih… »

Poslovila se je velika televizijska legenda

Zurnal24 16.10.2023
Dočakala je 76 let. Igralka Suzanne Somers bi danes praznovala svoj 77. rojstni dan, a je včeraj zjutraj za vedno zaprla oči. Zvezdnica je znana predvsem po nadaljevanki Korak za korakom, v kateri je igral tudi Patrick Duffy. "Suzanne Somers je v… »

Po večletnem boju z rakom umrla znana ameriška igralka

SiolNET 16.10.2023
Le dan pred svojim 77. rojstnim dnem je v nedeljo umrla znana ameriška igralka Suzanne Somers, poroča BBC. Več kot 23 let se je namreč borila z agresivno obliko raka dojk. Igralkino smrt je za ameriške medije potrdil njen publicist. "Njena družina… »

Slovo igralke in zvezdnice vadbenih videov Suzanne Somers

RTV Slovenija 16.10.2023
Televizijska igralka, gurujka fitnesa in poslovna ženska Suzanne Somers je za posledicami raka dojk umrla tik pred svojim 77. rojstnim dnem, je sporočila njena družina. "Suzanne Somers je umrla mirno, na svojemu domu, 15. oktobra v zgodnjih jutranjih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem