Povezane novice

EU vzpostavlja humanitarni zračni most za civiliste v Gazi

Delo 16.10.2023
Izrael nadaljuje z napadi na Gazo in ne pristaja na prekinitev ognja za zagotovitev pomoči. Medtem se vrstijo ugibanja, kdaj bo Izrael obiskal Joe Biden. Spremljamo dogajanje po napadu Hamasa na Izrael. 22.30 Vlada za palestinske begunce namenila 500.000… »

Vodja izraelske obveščevalne službe: Jaz sem kriv! #vŽivo

SiolNET 16.10.2023
Vodja izraelske obveščevalne agencije Shin Bet je prevzel odgovornost za pomanjkljivosti v obveščanju o zgodnjem napadu Hamasa 7. oktobra. Dnevni pregled najpomembnejših dogodkov: 21.09 Vodja izraelske obveščevalne službe: Jaz sem kriv! 20.00… »

Hrvaški predsednik močno razburil Izrael

SiolNET 16.10.2023
Hrvaški predsednik Zoran Milanović je nedavno kritiziral odločitev hrvaškega ministrstva za zunanje zadeve, da v znak podpore Izraelu po napadu Hamasa izobesi izraelsko zastavo, in izpostavil, da napad Izraelu ne daje pravice do kršenja mednarodnega… »

ZARADI NASILJA NA BLIŽNJEM VZHODU MOŠKI V ZDA ZABODEL 6-LETNEGA PALESTINCA: Z materjo sta bila njegova podnajemnika (FOTO)

Regional 16.10.2023
V predmestju Chicaga je policija v soboto aretirala 71-letnika, ki je z nožem do smrti zabodel šestletnega otroka in ranil njegovo 32-letno mater, ker je bil razburjen zaradi napadov pripadnikov Hamasa na Izrael. Ameriški predsednik Joe Biden je napad… »

71-letni Czuba do smrti zabodel 6-letnega dečka

Necenzurirano 16.10.2023
71-letni upokojenec iz ameriške države Illinois je napadel 32-letnico in njenega 6-letnega otroka, ki sta najemala sobo v njegovi hiši. V soboto dopoldne se je um še dodatno omračil 71-letnemu Josephu Czubi iz Plainfielda. S 30 centimetrov dolgim… »

Do smrti zabodel 6-letnega dečka, ker je bil Palestinec

Zurnal24 16.10.2023
V ZDA je 71-letni moški zaradi nasilja na Bližnjem vzhodu do smrti zabodel šestletnega Palestinca. V predmestju Chicaga je policija v soboto aretirala 71-letnika, ki je z nožem do smrti zabodel šestletnega otroka in ranil njegovo 32-letno mater, ker… »

V ZDA moški zaradi nasilja na Bližnjem vzhodu zabodel šestletnega Palestinca

SiolNET 16.10.2023
Moški v ZDA je bil obtožen umora in drugih zločinov iz sovraštva. Šestletnega dečka in 32-letno žensko je zabodel samo zato, ker sta bila muslimanske vere. Policija pravi, da je napad sprožil konflikt med Hamasom in Izraelom. Oglasil se je tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem