Povezane novice

Umrl politik, diplomat in prejemnik Nobelove nagrade za mir

Delo 16.10.2023
Finski politik, ki je bil znan tudi v naših krajih, je umrl star 89 let. »Mir je vprašanje volje. Vse konflikte je mogoče rešiti in nobenega opravičila ni, da bi pustili, da bi postali večni.« Za takšne besede bi si želeli, da bi jih kdo izrekel… »

»Verjel je v človeštvo, civilizacijo in v dobro«

Mladina 16.10.2023
Umrl je nekdanji finski predsednik in Nobelov nagrajenec Martti Ahtisaari. V starosti 86 let je umrl nekdanji finski predsednik in prejemnik Nobelove nagrade za mir Martti Ahtisaari, je danes sporočil predsednikov urad v Helsinkih. Politik, ki je… »

Umrl je finski diplomat in Nobelov nagrajenec Martti Ahtisaari

RTV Slovenija 16.10.2023
Umrl je nekdanji finski predsednik in prejemnik Nobelove nagrade za mir Martti Ahtisaari, ki je v vlogi diplomata Združenih narodov kot pogajalec prispeval h končanju številnih konfliktov po svetu. Umrl je v starosti 86 let za posledicami Alzheimerjeve… »

Umrl nobelovec, ki je Kosovu pomagal do neodvisnosti

SiolNET 16.10.2023
V starosti 86 let je umrl nekdanji finski predsednik in prejemnik Nobelove nagrade za mir Martti Ahtisaari, je danes sporočil predsednikov urad v Helsinkih. Politik, ki je sodeloval v pogajanjih za končanje več konfliktov po svetu, od Indonezije do… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem