Povezane novice

Švedska državljana, domnevno navijača, žrtvi strelskega napada v Bruslju

RTV Slovenija 16.10.2023
V strelskem napadu v središču Bruslja sta bila zvečer ubita dva človeka, medtem ko je osumljenec na begu in ga še iščejo. Zaradi napada so oblasti zvišale stopnjo teroristične ogroženosti na najvišjo, saj naj bi bil napadalec pripadnik Islamske… »

[Video] Dva mrtva v terorističnem napadu v Bruslju

Nova 24TV 16.10.2023
Prizorišče napada in domnevni napadalec (Vir: X) V Bruslju se je zgodil teroristični napad. Storilec naj bi bil moški, ki je streljal s skuterja, medtem pa kričal “Allahu akbar” ali “Alah je velik”. Streljal naj bi s puško AK-47 oz… »

V streljanju pred nogometno tekmo v Bruslju dve smrtni žrtvi

Delo 16.10.2023
Strelec naj bi na švedske navijače streljal s kalašnikovko. Dva sta umrla, poročajo tudi o ranjeni osebi, taksistu. V ponedeljek zvečer je okoli 19.15 prišlo do strelskega napada na bulvarju d'Ypres v bližini trga Sainctelette v središču Bruslja… »

V streljanju v Bruslju dva mrtva

SiolNET 16.10.2023
V strelskem napadu v središču Bruslja sta bili nocoj ubiti dve osebi, osumljenec pa je na begu, je sporočilo tožilstvo v belgijski prestolnici, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Policija je sprožila preiskavo, je sporočila tiskovna… »

V streljanju v Bruslju dva mrtva

Dnevnik 16.10.2023
V strelskem napadu v središču Bruslja sta bili nocoj ubiti dve osebi, osumljenec pa je na begu, je sporočilo tožilstvo v belgijski prestolnici. Policija je sprožila preiskavo, je sporočila tiskovna predstavnica tožilstva. Motiv za napad še ni… »

Video: Grozljiv posnetek strelskega napada v središču Bruslja

Zurnal24 16.10.2023
Žrtvi naj bi bila švedska državljana, motiv za napad pa ni znan, poročajo belgijski spletni portali. V strelskem napadu v središču Bruslja sta bili nocoj ubiti dve osebi, osumljenec pa je na begu, je sporočilo tožilstvo v belgijski prestolnici… »

STRELSKI NAPAD V SREDIŠČU BRUSLJA: Dva mrtva, napadalec na begu (VIDEO)

Regional 16.10.2023
V strelskem napadu v središču Bruslja sta bili nocoj ubiti dve osebi, osumljenec pa je na begu, je sporočilo tožilstvo v belgijski prestolnici, poroča francoska tiskovna agencija AFP. A shooting has just taken place in Brussels, Belgium - Visegrad… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem