Povezane novice

Belgijska policija ubila osumljenca za uboj dveh švedskih nogometnih navijačev

RTV Slovenija 17.10.2023
Policija je ustrelila moškega, ki ga sumijo, da je v ponedeljek v belgijski prestolnici do smrti ustrelil dva švedska nogometna navijača, še enega človeka pa ranil. V bolnišnici je zaradi poškodb umrl. Odgovornost za napad je prevzela Islamska… »

V napadu na bolnišnico ubitih 500 ljudi

Delo 17.10.2023
Bolnišnica v osrednji Gazi naj bi v času napada nudila zatočišče številnim beguncem, ki so zapustili domove pred napovedano izraelsko invazijo. V zračnem napadu na baptistično bolnišnico v osrednjem delu Gaze je bilo ubitih približno 500 ljudi… »

#video Izrael za napad na bolnišnico v Gazi obtožil Islamski džihad

Dnevnik 17.10.2023
Izrael je zanikal napad na bolnišnico v Gazi. Tiskovni predstavnik izraelske vojske je zvečer dejal, da je na bolnišnico padel izstrelek palestinske militantne skupine Islamski džihad. Šlo naj bi za neuspelo izstrelitev rakete, je dodal po navedbah… »

Scholza zaradi raketnega alarma v Tel Avivu evakuirali z letala

Delo 17.10.2023
Izrael nadaljuje napade na Gazo, med drugim sta bili tarča napada šola in bolnišnica, begunci čakajo na meji z Egiptom. Spremljamo dogajanje po napadu Hamasa na Izrael. 21.55 Scholza zaradi raketnega alarma v Tel Avivu evakuirali z letala Delegacija… »

Strelec iz Bruslja umrl zaradi poškodb

SiolNET 17.10.2023
Moški, ki je v ponedeljek zvečer v središču Bruslja ubil dva švedska državljana, enega človeka pa ranil, je danes umrl v bolnišnici, potem ko ga je policija davi ujela in ustrelila, poroča belgijska radiotelevizija RTBF. Pred tem je policija… »

Hamas objavil pretresljiv video izraelske talke, znano njeno ime

Zurnal24 17.10.2023
Ni jasno, kje, kdaj in v kakšnih okoliščinah je posnetek nastal. Skrajno palestinsko gibanje Hamas je objavilo prvi videoposnetek domnevne talke z območja Gaze, kamor so pripadniki gibanja po napadu na Izrael odpeljali najmanj 199 ljudi. Ime talke je… »

[Video] Ilegalni migrant je pred terorističnim napadom v Bruslju svetu poslal sporočilo

Nova 24TV 17.10.2023
Foto: X Kot smo poročali, sostorilci islamističnih teroristov zdaj prinašajo smrt tudi v Evropo: tunizijski migrant Abdesalem Lassoue, ki po poročanju begijskega državnega tožilstva nezakonito prebiva v državi že od leta 2020, je prav tako stari… »

Avstrija že na euru, Ronaldo dvakrat v polno v Zenici

Delo 17.10.2023
Severni sosedje z golom Sabitzerja zmagali v Azerbajdžanu in se veselili uvrstitve na EP 2024. Portugalska razbila BiH, van Dijk junak Nizozemske v Atenah. Avstrija si je naslednja zagotovila nastop na euru 2024, ko je z golom rezervista Marcela… »

Belgijski policisti ustrelili napadalca, ki je ubil dva švedska državljana

Delo 17.10.2023
Stopnjo nevarnosti so v regiji Bruselj dvignili na četrto stopnjo. V povezavi z napadom iščejo še dve osebi. Po usodnih strelih na dva Šveda v Bruslju so belgijski policisti ujeli 45-letnega osumljenca tunizijskega rodu. Stopnjo nevarnosti so v… »

Izrael / ZDA pripravljajo vojake za morebitno posredovanje

Mladina 17.10.2023
Enota marincev za hitro posredovanje je že na poti proti Izraelu, Pentagon pa pripravlja še okrog 2000 vojakov za morebitno namestitev v podporo Izraelu. Enota marincev za hitro posredovanje je že na poti proti Izraelu, Pentagon pa pripravlja še okrog… »

Strelec še vedno na begu, sporočil, da ga je navdihnila Islamska država

Zurnal24 17.10.2023
V napadu v središču Bruslja umrla švedska državljana, storilec še vedno na begu. V sinočnjem streljanju v Bruslju sta bila ubita dva človeka, eden pa je bil ranjen. Storilca še niso prijeli, po poročanju belgijskih medijev ga išče kar 5000… »

Bruselj: ujeli strelca, ki je sinoči ubil dva človeka

Dnevnik 17.10.2023
Belgijska ministrica za notranje zadeve Annelies Verlinden je potrdila, da je bil domnevni napadalec, ki je v ponedeljek v Bruslju ustrelil in ubil švedska državljana, danes nevtraliziran, poroča belgijska radiotelevizija RTBF. Domnevno so ga ustrelili… »

Islamski teroristi objavili posnetek zajete talke #video

SiolNET 17.10.2023
Palestinska teroristična organizacija Hamas je objavila prvi videoposnetek domnevne talke z območja Gaze, kamor so pripadniki gibanja po napadu na Izrael odpeljali najmanj 199 ljudi. Okoliščine nastanka posnetka niso jasne. Turški zunanji minister… »

RAZGLAŠENA NAJVIŠJA STOPNJA PRIPRAVLJENOSTI: Strelec še na begu, gre za moškega, ki se v Belgiji zadržuje nezakonito

Regional 17.10.2023
Po usodnih strelih na dva Šveda v Bruslju je osumljenec še na begu, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Belgijski premier Alexander De Croo je danes zgodaj zjutraj povedal, da gre za moškega tunizijskega porekla, ki se v Belgiji zadržuje… »

Teroristični napad? Tekma med Belgijo in Švedsko prekinjena!

Zurnal24 17.10.2023
Avstrija na EP, zaradi streljanja v Bruslju prekinjen obračun Belgije in Švedske. Avstrijski nogometaši so si zagotovili nastop na evropskem prvenstvu, ki bo prihodnje leto v Nemčiji. Po zmagi proti Azerbajdžanu z 1:0 so poleg Belgije napredovali iz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem