Povezane novice

V napadu na bolnišnico v Gazi ubitih najmanj 500 ljudi. Izrael odgovornost zanika.

RTV Slovenija 17.10.2023
V Gazi je bila v napadu zadeta bolnišnica al Ali al Arabi, pri čemer je bilo po podatkih palestinskega ministrstva za zdravje ubitih najmanj 500 ljudi. Hamas za napad krivi Izrael, v Izraelu so okrivili Islamski džihad. Po napadu številni protesti. V… »

Izrael: Bolnišnico v Gazi zadel izstrelek Islamskega džihada. "To je laž."

SiolNET 17.10.2023
Izrael je zanikal napad na bolnišnico v Gazi. Tiskovni predstavnik izraelske vojske je zvečer dejal, da je na bolnišnico padel izstrelek palestinske militantne skupine Islamski džihad. Šlo naj bi za neuspelo izstrelitev rakete, je dodal po navedbah… »

Ukrajina od ZDA prejela močan raketni sistem

SiolNET 17.10.2023
Ukrajina je prvič uporabila ameriški raketni sistem ATACMS. ZDA so sicer dolgo odlašale s pošiljanjem teh sistemov zaradi strahu, da bi to lahko povzročilo stopnjevanje konflikta s strani Rusije, a je ameriški predsednik Joe Biden prejšnji mesec… »

Izrael zanikal napad na bolnišnico v Gazi

Mladina 17.10.2023
Tiskovni predstavnik izraelske vojske je dejal, da je na bolnišnico padel izstrelek palestinske militantne skupine Islamski džihad. Izrael je zanikal napad na bolnišnico v Gazi. Tiskovni predstavnik izraelske vojske je zvečer dejal, da je na… »

V napadu na bolnišnico v Gazi ubitih 500 ljudi / »To je genocid, to je vojni zločin«

Mladina 17.10.2023
Bolnišnica v osrednji Gazi naj bi v času napada nudila zatočišče številnim beguncem, ki so zapustili domove pred napovedano izraelsko invazijo. Izraelske sile so v raketnem napadu na bolnišnico v Gazi ubile najmanj 500 ljudi, je danes sporočilo… »

Gaza: V napadu na bolnišnico najmanj 500 mrtvih

Zurnal24 17.10.2023
Izstrelki naj bi zadeli bolnišnico v središču Gaze. Umrlo naj bi več sto ljudi. V letalskem napadu na bolnišnico v središču Gaze je umrlo najmanj 500 ljudi, poroča BBC, ki se sklicuje na predstavnike zdravstvenega ministrstva v Gazi. Tiskovno… »

V izraelskem napadu na bolnišnico v Gazi več kot 500 mrtvih

Necenzurirano 17.10.2023
Če bi bil napad na bolnišnico Al-Ahly Arab v Gazi potrjen, bi bil to daleč najsmrtonosnejši izraelski zračni napad v petih vojnah s Palestino od leta 2008. Palestinsko ministrstvo za zdravje poroča o več kot 500 ubitih v izraelskem zračnem napadu… »

IZRAELCI ZAVRNILI ZELENSKEGA: Biden jih bo obiskal v sredo

Regional 17.10.2023
Ameriški predsednik Joe Biden bo v sredo obiskal Izrael, je danes v Tel Avivu napovedal državni sekretar ZDA Antony Blinken po maratonskih pogovorih z izraelskim premierjem Benjaminom Netanjahujem in njegovim kabinetom, poroča MSNBC. Blinken je objavil… »

V Gazi hrane le še za nekaj dni, Biden v sredo v Izrael

Dnevnik 17.10.2023
Pred pričakovano kopensko invazijo izraelske vojske na Gazo je s severa te palestinske enklave pobegnilo okoli milijon ljudi, so v ponedeljek v Ženevi sporočili ZN. Po navedbah izraelske vojske je sicer na severu Gaze še vedno več sto tisoč… »

Zakaj Egipt noče palestinskih beguncev?

SiolNET 17.10.2023
Na jug Gaze proti meji z Egiptom se je po začetku izraelskega napada, ki je sledil napadu palestinske teroristične organizacije Hamas, umaknilo okoli milijon Palestincev, a mejni prehod Rafa za njih ostaja zaprt. Razlog je predvsem v strahu egiptovskih… »

V Gazi imajo hrane le še za nekaj dni

Mladina 17.10.2023
Prebivalcem Gaze zmanjkuje zalog, dostava humanitarne pomoči je nujna. Medtem ko se v Egiptu pred mejnim prehodom Rafa kopiči humanitarna pomoč za dva milijona Palestincev, ki so zaradi izraelske blokade ujeti na območju Gaze, so tu, kot opozarjajo… »

Biden bo jutri obiskal Izrael

Mladina 17.10.2023
Ameriški predsednik upa, da bo od izraelskih sogovornikov slišal, kako nameravajo izvesti svojo ofenzivo na način, ki bo omejil civilne žrtve in omogočil dostop humanitarne pomoči do civilistov v Gazi. Ameriški predsednik Joe Biden bo v sredo… »

ZDA PRIPRAVLJAJO VOJAKE: Biden bo obiskal Izrael, Hamas objavil videoposnetek talke (FOTO, VIDEO)

Regional 17.10.2023
Ameriški predsednik Joe Biden bo v sredo obiskal Izrael, je danes v Tel Avivu napovedal državni sekretar ZDA Antony Blinken po maratonskih pogovorih z izraelskim premierjem Benjaminom Netanjahujem in njegovim kabinetom, poroča televizija MSNBC. Blinken… »

Biden odhaja v Izrael

Zurnal24 17.10.2023
Biden upa, da bo od izraelskih sogovornikov slišal, kako nameravajo izvesti svojo ofenzivo na način, ki bo omejil civilne žrtve in omogočil dostop humanitarne pomoči do civilistov v Gazi. Ameriški predsednik Joe Biden bo v sredo obiskal Izrael, je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem