Povezane novice

Prekrasno, kaj uspeva Sloveniji. Kekova četa po evrogolu spisala zgodovino.

SiolNET 17.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je poskrbela za čudovit jesenski večer, v katerem so lahko vse bolj evforični navijači znova prišli na svoj račun. Kekova četa je v Belfastu na krilih evrogola Adama Gnezde Čerina preskočila tradicionalno… »

Po mojstrovini Gnezde Čerina kompas še bolj kaže v smeri Nemčije

RTV Slovenija 17.10.2023
S filigransko izvedenim prostim strelom Adama Gnezde Čerina v 5. minuti je Slovenija z 1:0 slavila v Belfastu in si s četrto zaporedno zmago v kvalifikacijah na stežaj odprla vrata evropskega nogometnega prvenstva. Danska in Slovenija imata na vrhu… »

Slovenski nogometaši še korak bližje EP

Necenzurirano 17.10.2023
Naši so slavili z 1:0! Slovenska nogometna reprezentanca je v Belfastu na osmi tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 premagala Severno Irsko z 1:0 (1:0). Za Slovenijo je zadel Adam Gnezda Čerin. Izbrance Matjaža Keka do konca kvalifikacij… »

Slovenci po zlata vredni zmagi le še korak od izpolnitve sanj, znan še en potnik na EP

SiolNET 17.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je v Belfastu opravila še z enim zahtevnim izpitom in se po zmagi nad Severno Irsko z 1:0 (1:0) povsem približala sanjskemu cilju, nastopu na Euru 2024. Slovenci tudi po osmem krogu ostajajo na vrhu skupine H… »

Zmaga! Slovenija z velikim korakom proti Euru 2024

Zurnal24 17.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je na gostovanju v Belfastu z 1:0 premagala Severno Irsko in tako dobila tri dragocene točke. Slovenski nogometaši na gostovanjih proti Severni Irski še niso zabeležili zmage, doslej so doživeli dva poraza in en… »

Kvalifikacije za EP: Slovenija do dragocenih treh točk v Belfastu

Delo 17.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je z 1:0 premagala Severno Irsko v Belfastu, edini zadetek na tekmi je dosegel Adam Gnezda Čerin v 5. minuti. Slovenska nogometna reprezentanca je z odliko opravila še z eno pomembno tekmo. V Belfastu je z 0:1 premagala… »

Belfast. Prekletstvo, kakršnega Slovenija ne pozna.

SiolNET 17.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je v obdobju državne samostojnosti gostovala v številnih mestih po vsem svetu. A le v enem se je mudila vsaj trikrat, pri čemer pa ni niti enkrat dosegla zadetka. To se ji je pripetilo v Belfastu, ravno v kraju, kjer… »

Oblakova čarobna mojstrovina, ki v Evropi odmeva še danes

SiolNET 17.10.2023
Kapetan slovenske reprezentance Jan Oblak že dolgo spada med najboljše vratarje na svetu. O tem, kako zna navdušiti s svojimi posredovanji, priča tudi današnja objava Evropske nogometne zveze (Uefa), ki je delila s svetom čarobno posredovanje… »

Šok v 'slovenski' skupini, Finci izpadli iz boja za EP

Zurnal24 17.10.2023
Presenečenje na prvi tekmi skupine H. Finska je še pred dnevi zelo realno lahko računala na uvrstitev na evropsko prvenstvo, a je nato v Stožicah izgubila proti Sloveniji z 0:3, od nastopa prihodnje leto v Nemčiji pa jo je zdaj povsem oddaljil še… »

V Belfastu v sredo pričakujejo nevihto, Slovenci jo želijo že dan prej

Delo 17.10.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je že v Belfastu, kjer jo pričakuje odpisana, a bojevita Severna Irska. Matjaž Kek želi nadaljevati trend. V nadaljevanju preberite: Kaj bo opravila Slovenija drevi v Belfastu? To vprašanje si zastavljajo privrženci… »

Legendarni Slovenec, s katerim smo se pogovarjali nad oblaki

SiolNET 17.10.2023
Na letalu, s katerim so se v Belfast v ponedeljek odpravili najboljši slovenski nogometaši, smo uzrli tudi Petra Lovšina. Legendarni rocker je poln energije. Nad Kekovo četo je več kot navdušen. Od srca bi jim privoščil, da bi se uvrstili na Euro… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem