Povezane novice

Zelena luč za pomoč Gazi ob plazu obtožb

Dnevnik 18.10.2023
Izrael vztraja, da ni odgovoren za stotine žrtev v bolnišnici v Gazi, arabske države pa vse s prstom kažejo nanj. Ameriški predsednik, ki je bil danes v Izraelu, trije arabski voditelji pa so zavrnili srečanje z njim, misli enako kot Izrael. Po… »

VRSTIJO SE OBSODBE NAPADA NA BOLNIŠNICO: Pirc Musarjeva izrazila grozo nad smrtjo palestinskih civilistov (FOTO, VIDEO)

Regional 18.10.2023
Nedavni napad na bolnišnico al Ahli Arab v Gazi, ki ga pripisujejo izraelskim oboroženim silam, je sprožil oster odziv in obsodbe po celem svetu. V napadu je bilo po navedbah palestinske strani ubitih na stotine civilistov, kar je sprožilo mednarodno… »

Von der Leyen / »Nobenega opravičila ni za napad na bolnišnico, polno civilistov«

Mladina 18.10.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je ostro obsodila torkov napad na bolnišnico v Gazi, v katerem je umrlo več sto ljudi. "Nobenega opravičila ni za napad na bolnišnico, polno civilistov. Poskrbeti moramo, da bodo razjasnjena vsa… »

»Bolnišnice bi morale biti zatočišča za ohranjanje človeških življenj, ne pa prizorišča smrti in uničenja«

Mladina 18.10.2023
Po svetu se vrstijo obsodbe napada na bolnišnico v Gazi, v katerem je bilo v torek ubitih več sto ljudi. Po svetu se vrstijo obsodbe napada na bolnišnico v Gazi, v katerem je bilo v torek ubitih več sto ljudi. Visoki komisar Združenih narodov za… »

"Najostreje obsojamo to zlo in zahtevamo kaznovanje odgovornih"

Zurnal24 18.10.2023
Izraelsko bombardiranje je doslej zahtevalo okrog 3000 palestinskih življenj, prebivalci Gaze pa niso varni niti na jugu, kamor jih je Izrael pozval naj se umaknejo. Varnostni svet ZN bo danes popoldne na izrednem zasedanju, ki sta ga po napadu na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem