Povezane novice

Žižek / »Ničesar ne obžalujem, moral bi biti še bolj oster«

Mladina 18.10.2023
Filozof Slavoj Žižek se je odzval na reakcije svojega govora na torkovi otvoritveni slovesnosti ob začetku Frankfurtskega knjižnega sejma, na katerem je Slovenija častna gostja. Na reakcije svojega govora na torkovi otvoritveni slovesnosti ob… »

Žižek meni, da bi moral biti v svojem govoru v Frankfurtu ostrejši

Delo 18.10.2023
Filozof Slavoj Žižek po burnih reakcijah na svoj govor v Nemčiji ne obžaluje ničesar. Na reakcije svojega govora na torkovi otvoritveni slovesnosti ob začetku Frankfurtskega knjižnega sejma, na katerem je Slovenija častna gostja, se je danes… »

Žižek po odmevnem govoru na odprtju frankfurtskega sejma: "Moral bi biti še ostrejši."

RTV Slovenija 18.10.2023
"V trenutku, ko človek omeni, da je treba analizirati kompleksno ozadje situacije, je praviloma obtožen opravičevanja ali podpiranja Hamasovega terorizma," je med drugim v govoru na Frankfurtskem knjižnem sejmu dejal Slavoj Žižek. In ni se motil… »

Žižek: Moral bi biti še bolj oster

SiolNET 18.10.2023
Na reakcije svojega govora na torkovi otvoritveni slovesnosti ob začetku Frankfurtskega knjižnega sejma, na katerem je Slovenija častna gostja, se je danes odzval tudi Slavoj Žižek in poudaril, da ničesar ne obžaluje. Meni, da bi moral biti še… »

Žižek: Ničesar ne obžalujem, moral bi biti še bolj oster

Dnevnik 18.10.2023
Na reakcije svojega govora na torkovi otvoritveni slovesnosti ob začetku Frankfurtskega knjižnega sejma, na katerem je Slovenija častna gostja, se je danes odzval tudi Slavoj Žižek sam in poudaril, da ničesar ne obžaluje. Meni, da bi moral biti še… »

Filozof Dolar o nastopu Žižka: Škandalozno, da je iz tega nastal škandal

Dnevnik 18.10.2023
O burnih odzivih nekaterih na torkov nastop slovenskega filozofa Slavoja Žižka na otvoritveni slovesnosti Frankfurtskega knjižnega sejma, je slovenski filozof Mladen Dolar za STA menil, da je pravzaprav škandalozno, da je iz tega nastal škandal. Kot… »

ŽIŽEK NAREDIL 'SCENO' V FRANKFURTU: Komentiral Hamas in Izrael ter sprožil proteste med občinstvom (FOTO, VIDEO)

Regional 18.10.2023
Na letošnjem 75. frankfurtskem knjižnem sejmu, na katerem je Slovenija nastopila kot častna gostja, je prišlo do burnih odzivov na govor filozofa Slavoja Žižka, provokativnega intelektualca, ki se redno loteva kontroverznih tem in se ne brani… »

Žižek razburil z govorom, ljudje zapuščali dvorano

Zurnal24 18.10.2023
V Frankfurtu je potekala otvoritvena slovesnost 75. Frankfurtskega knjižnega sejma (FKS), na katerem je Slovenija častna gostja. Za nekaj razburjenja je poskrbel filozof Slavoj Žižek. Sejem je odprla slovenska predsednica Nataša Pirc Musar, ki je v… »

Slavoj Žižek razburil na odprtju frankfurtskega knjižnega sejma

SiolNET 18.10.2023
V Frankfurtu je potekala otvoritvena slovesnost 75. frankfurtskega knjižnega sejma (FKS), na katerem je Slovenija častna gostja. Sejem je odprla slovenska predsednica Nataša Pirc Musar, nastopil pa je tudi filozof Slavoj Žižek, ki je s komentarjem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem