Povezane novice

Policisti kmalu na vseh slovenskih mejah?

Dnevnik 18.10.2023
Italija uvaja nadzor na meji s Slovenijo, danes pa bo slovenska vlada odločala, ali bo slovenske policiste poslala na mejo s Hrvaško in Madžarsko. Italijanski notranji minister Matteo Piantedosi je slovenskega notranjega ministra Boštjana Poklukarja… »

Vrag je vzel šalo: Nadzor na mejah vzpostavlja tudi Slovenija

Zurnal24 18.10.2023
Vlada bo v četrtek odločala o uvedbi nadzora na mejah s Hrvaško in Madžarsko, so zvečer potrdili na ministrstvu za notranje zadeve. Minister Boštjan Poklukar je okoli poldneva o tem že obvestil hrvaškega in madžarskega kolega, so dodali… »

Poklukar hrvaškega in madžarskega kolega obvestil o nadzoru na mejah

Delo 18.10.2023
Vlada bo o uvedbi nadzora na mejah s Hrvaško in Madžarsko odločala jutri. Vlada bo v četrtek odločala o uvedbi nadzora na mejah s Hrvaško in Madžarsko, so za STA zvečer potrdili na ministrstvu za notranje zadeve. Minister Boštjan Poklukar je… »

Italija v nadzor meje s Slovenijo, ta v nadzor meje s Hrvaško in Madžarsko

SiolNET 18.10.2023
Vlada bo v četrtek odločala o uvedbi nadzora na mejah s Hrvaško in Madžarsko, so za STA zvečer potrdili na ministrstvu za notranje zadeve. Minister Boštjan Poklukar je okoli poldneva o tem že obvestil hrvaškega in madžarskega kolega, so dodali… »

Poklukar hrvaškega in madžarskega kolega že obvestil o nameravani vzpostavitvi nadzora na mejah

RTV Slovenija 18.10.2023
Italija je Slovenijo obvestila, da zaradi spremenjenih razmer v Evropi in na Bližnjem vzhodu uvaja nadzor na meji s Slovenijo. Posledično bo Slovenija odločala o uvedbi nadzora na meji s Hrvaško in Madžarsko. Minister za notranje zadeve Boštjan… »

JIM BOMO SLEDILI? Italija uvaja nadzor na meji s Slovenijo (VIDEO)

Regional 18.10.2023
Italija je Slovenijo obvestila, da zaradi spremenjenih razmer v Evropi in na Bližnjem vzhodu uvaja nadzor na meji s Slovenijo, so danes sporočili z MNZ. Po neuradnih informacijah naj bi Slovenija posledično uvedla nadzor na mejah s Hrvaško in… »

Italija uvaja nadzor na meji s Slovenijo to soboto

Delo 18.10.2023
Italija bo nadzor na kopenski meji vpeljala najprej za deset dni. Slovenija pa naj bi posledično uvedla nadzor na mejah s Hrvaško in Madžarsko. Italija na meji s Slovenijo uvaja notranji nadzor. Kot smo izvedeli, bo Italija spremembo vpeljala to… »

Adijo, Schengen: Tudi Italijani uvajajo nadzor na naši skupni meji

Zurnal24 18.10.2023
Tudi Italijani bodo uvedli nadzor na naši skupni meji, medtem ko naj bi Slovenija uvedla nadzor na mejah s Hrvaško in Madžarsko. Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar je včeraj zvečer opravil telefonski pogovor z italijanskim ministrom za… »

Italija uvaja nadzor na meji s Slovenijo

Mladina 18.10.2023
Italijanski notranji minister obvestil slovenskega notranjega ministra Poklukarja o uvedbi nadzora na italijansko-slovenski meji. Italija je Slovenijo obvestila, da zaradi spremenjenih razmer v Evropi in na Bližnjem vzhodu uvaja nadzor na meji s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem