Povezane novice

Ocena teroristične ogroženosti Slovenije z nizke povišana na srednjo

Delo 18.10.2023
Definicija srednje stopnje ogroženosti pomeni, da je napad zelo verjeten oziroma pričakovan. Medresorska delovna skupina za protiterorizem je danes na dopisni seji začasno povišala oceno teroristične ogroženosti Slovenije. S predhodno nizke (ki je… »

Slovenija dvignila oceno ogroženosti zaradi terorizma na srednjo

RTV Slovenija 18.10.2023
Knovs se je seznanil z zvišano oceno varnostne ogroženosti "ob morebitnih protiizraelskih protestih v Republiki Sloveniji" in dejavnostmi nadzorovalnih služb v povezavi s tem. Medresorska delovna skupina za terorizem je ugotovila, da gre po zadnjih… »

Vlada dvignila stopnjo teroristične ogroženosti na srednjo

Zurnal24 18.10.2023
Vlada dvignila stopnjo teroristične ogroženosti na tretjo stopnjo od petih. Medresorska delovna skupina za protiterorizem je v sredo na dopisni seji začasno dvignila oceno teroristične ogroženosti Republike Slovenije iz predhodno opredeljene nizke… »

Države zvišujejo stopnjo teroristične ogroženosti, tudi Slovenija

Dnevnik 18.10.2023
Avstrija je danes zaradi stopnjevanja napetosti na Bližnjem vzhodu in terorističnega napada v Bruslju zvišala stopnjo teroristične ogroženosti na drugo najvišjo, je sporočil avstrijski notranji minister Gerhard Karner. Stopnjo ogroženosti je z… »

Uradno: Slovenija dvignila stopnjo ogroženosti zaradi terorizma

SiolNET 18.10.2023
Pred napovedanim shodom v podporo Palestini na Trgu republike v Ljubljani je v javnosti zakrožila informacija o povečanju ocene ogroženosti zaradi terorizma na srednjo stopnjo. Povečanje ocene je za medije potrdil Andrej Benedejčič, državni… »

Vrh policije in Sove o "morebitnih protiizraelskih protestih"

SiolNET 18.10.2023
Komisija DZ za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (Knovs) se je na današnji nujni seji seznanila z oceno varnostne ogroženosti "ob morebitnih protiizraelskih protestih v Republiki Sloveniji" ter z aktivnostmi nadzorovanih služb v zvezi s tem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem