Povezane novice

#fotogalerija Palača Schellenburg: v marmor oblečena avla z vratarjem

Dnevnik 18.10.2023
Na mestu nekoč impozantnega, pozneje pa klavrno propadlega Kolizeja smo se sprehodili po palači Schellenburg, ki se zaradi vsega luksuza blešči že na zunaj. Elegantna svetla zgradba s harmonično dovršeno fasado in velikimi okni na novo določa… »

Kako gre prodaja stanovanj s ceno 15.000 €/m2? Za med, prosto je le še eno

Zurnal24 18.10.2023
Uspešni slovenski podjetniki, znanstveniki, odvetniki in športniki so kupci prestižnih stanovanj v novi ljubljanski soseski Schellenburg. Kdo so lastniki novih stanovanj v soseski Schellenburg? To je bilo najbolj pogosto slišano vprašanje na sredini… »

Uradno odprli prestižna stanovanja Schellenburg, prodanih že dve tretjini

RTV Slovenija 18.10.2023
Odpira se prestižni stanovanjsko-poslovni kompleks Schellenburg, ki je zrasel na območju nekdanjega Kolizeja v Ljubljani. V dveh objektih je skupno 125 stanovanj in penthousov, cene segajo do 4,2 milijona evrov. Doslej so jih prodali dve tretjini… »

To so nova luksuzna stanovanja v središču Ljubljane #foto #video

SiolNET 18.10.2023
Danes bodo uradno odprli prestižni stanovanjsko-poslovni kompleks Schellenburg, ki je zrasel na območju nekdanjega Kolizeja v Ljubljani. V dveh objektih je skupno 125 stanovanj in penthousov, cene segajo do 4,2 milijona evrov. Doslej so jih prodali dve… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem