Povezane novice

IZDAN ALARM ZA PRIMORSKO: "Verjetne so motnje v prometu in pri oskrbi z električno energijo in pitno vodo"

Regional 19.10.2023
Agencija RS za okolje (Arso) za danes napoveduje oblačno vreme in krajevne padavine s posameznimi nevihtami predvsem za zahodni, južni in osrednji del Slovenije. Predvsem na Primorskem se bodo pojavljali močni in dolgotrajni nalivi, zato je agencija za… »

Splazil se bo proti nižinam, sunki bodo kar močni

Necenzurirano 19.10.2023
ARSO je izdal oranžno opozorilo, obeta se nam obilica dežja. Po katastrofalnih avgustovskih poplavah se vsako napoved o obilnejšem deževju spremlja zelo podrobno. Že danes se pojavljajo novi močni in dolgotrajni nalivi, zato je agencija za ta del… »

Tudi za jutri oranžni alarm, na udaru bodo drugi deli države kot danes

Zurnal24 19.10.2023
Segrelo se bo, a bo tudi močno zapihalo. Agencija RS za okolje je za današnji dan izdala oranžni alarm zaradi močnih in dolgotrajnih nalivov za jugozahod države. V 24 urah bi lahko padlo med 50 in 85 milimetrov padavin. Kako se bodo padavine gibale… »

Oranžno opozorilo Arsa: na Primorskem mogoči močni in dolgotrajni nalivi

RTV Slovenija 19.10.2023
Agencija za okolje je za jugozahodno Slovenijo izdala oranžno vremensko opozorilo, saj bodo tam močni in dolgotrajni nalivi. Četrtek bo pretežno deževen po vsej državi, glavnina padavin bo na zahodu, jugu in v osrednjem delu države. Po večjem delu… »

Zaradi napovedanih močnih nalivov Arso z oranžnim opozorilom za Primorsko

Delo 19.10.2023
Obstaja povečana verjetnost pojavljanja zemeljskih plazov v zahodni Sloveniji. Opozorilo velja tudi za območja, pred kratkim prizadeta v poplavah. Agencija RS za okolje (Arso) za danes napoveduje oblačno vreme in krajevne padavine s posameznimi… »

Arso opozarja: posebej bodite previdni na to

SiolNET 19.10.2023
Agencija za okolje (Arso) za danes napoveduje oblačno vreme in krajevne padavine s posameznimi nevihtami predvsem za zahodni, južni in osrednji del Slovenije. Predvsem na Primorskem se bodo pojavljali močni in dolgotrajni nalivi, zato je agencija za ta… »

Prihaja deževje, za Primorsko razglašen oranžni alarm

Dnevnik 19.10.2023
Po izraziti ohladitvi, ki smo ji bili priča v minulih dneh, se z današnjim začenja obdobje nekoliko toplejšega, a tudi deževnejšega vremena. Predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji bodo krajevne padavine, ki jih bodo spremljale tudi… »

Oranžno opozorilo: Napoved močnih nalivov na Primorskem

Dnevnik 19.10.2023
Agencija RS za okolje (Arso) za danes napoveduje oblačno vreme in krajevne padavine s posameznimi nevihtami predvsem za zahodni, južni in osrednji del Slovenije. Predvsem na Primorskem se bodo pojavljali močni in dolgotrajni nalivi, zato je agencija za… »

Izdano oranžno opozorilo: Tukaj bo najhuje

Zurnal24 19.10.2023
Agencija RS za okolje je izdala oranžni alarm zaradi močnih in dolgotrajnih nalivov. Oranžno opozorilo velja za jugozahod države. "Danes se bodo predvsem na Primorskem pojavljali močni in dolgotrajni nalivi," so zapisali. Oranžno opozorilo pomeni… »

Novice dneva »

Hudo je počilo, umrli sta dve osebi, cesta je zaprta

Zurnal24 pred tremi uramiše 4 povezane

Madžarski premier Orban prispel v Moskvo

Dnevnik pred 53 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem