Povezane novice

Incident, ki je pretresel ljubljanske zdravnike

Zurnal24 19.10.2023
V ljubljanskem zdravstvenem domu se je na oddelku pediatrične nujne medicinske pomoči zgodil incident, v katerem je prišlo do verbalnega in fizičnega nasilja. Tim nujne medicinske pomoči se je moral pred agresivnimi starši zapreti v ambulanto. V… »

Starši bolnega otroka v nedeljo grozili zaposlenim v ZD-ju Ljubljana

RTV Slovenija 19.10.2023
Na pediatrični nujni medicinski pomoči ljubljanskega zdravstvenega doma se je v nedeljo zgodil nasilen dogodek. Starši so na pregled pripeljali otroka, a ker ni bil nujen primer, so ga napotili v kraj bivanja. Starši so postali nasilni in začeli… »

ZDRAVNIK, KI JE OBRAVNAVAL OTROKA, V ŠOKU: Starši grozili, da ga bodo ubili

Regional 19.10.2023
Starši otroka, ki ne prebivajo v Ljubljani, so na pregled v dežurno službo ZD Ljubljana minuli konec tedna pripeljali otroka, katerega zdravstveno stanje ni bilo nujno, zato je zdravnik družino preusmeril na dežurno službo v kraju prebivališča… »

Starša razbijala po vratih ordinacije in zdravniku grozila, da ga bosta ubila

Necenzurirano 19.10.2023
Razburila ju je ocena, da zdravstveno stanje otroka ni nujno in da ne potrebuje takojšnje oskrbe. Ker niso prihajali iz Ljubljane, jih je zdravnik napotil v domačo ambulanto. V ljubljanskem zdravstvenem domu se je na pediatrični nujni medicinski… »

Starši na pediatriji ljubljanskega ZD grozili, da bodo zdravnika ubili

Delo 19.10.2023
Zdravstveno osebje se je v strahu zaklenilo v ambulanto. Tik pred prihodom policije so starši odšli. Zdravnik je v šoku in v bolniškem staležu. Na Pediatrični nujni medicinski pomoči ZD Ljubljana, ki deluje na Metelkovi ulici v Ljubljani, se je v… »

Starši fizično napadli zdravstveno osebje in zdravniku grozili s smrtjo #video

SiolNET 19.10.2023
Potem ko je zdravnik nujne pediatrične medicinske pomoči v Ljubljani presodil, da otrokovo stanje ni nujno, in ga napotil k zdravniku v kraju stalnega prebivališča, so starši verbalno in fizično napadli zdravstveno osebje. "Zdravstveni tim se je… »

Starši vpili, razbijali po vratih in s smrtjo grozili zdravstvenemu osebju ljubljanske pediatrične nujne pomoči

Dnevnik 19.10.2023
Na pediatrični nujni medicinski pomoči ZD Ljubljana je v nedeljo prišlo do nasilnega dogodka, v katerem so starši grozili zdravstvenemu osebju. Ker se niso strinjali z oceno, da pri otroku, ki nima stalnega bivališča v Ljubljani ali okolici, ne gre… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem