Povezane novice

Slovenca v ločenih akcijah poskrbela za teroristično grožnjo

Necenzurirano 20.10.2023
Policija je v preteklih dneh obravnavala grožnje o izvedbi terorističnega napada v Ljubljani. O incidentu poročajo tudi izpred azilnega doma na Viču. Med intenzivnim zbiranjem informacij zaradi trenutnih varnostnih razmer po Evropi ter povečane… »

POLICIJA POJASNJUJE VČERAJŠNJI INCIDENT NA VIČU: Eden je bil državljan Slovenije, drugi pa Maroka

Regional 20.10.2023
Ljubljanski policisti so po obvestilu organizatorjev javnega shoda v podporo Palestincem, da so prejeli pisne grožnje s terorističnim napadom, zaradi suma storitve kaznivega dejanja terorizma odvzeli prostost 20-letnemu državljanu Slovenije. V drugem… »

Janša poziva k orožju, policija pa k strpnosti

SiolNET 20.10.2023
Skupina ljudi s palestinskimi zastavami je v četrtek na Prešernovem trgu v arabščini vzklikala Alah je velik, posnetek o tem je zakrožil po omrežju X. Posnetek je delil tudi prvak SDS z besedami "Vrag je vzel šalo. Oborožite se. Legalno." Policija… »

Policija na Janšev poziv k oborožitvi: Pustite nam opravljati naše delo

RTV Slovenija 20.10.2023
Od izraelsko-palestinskega konflikta, zaradi katerega se krepijo previdnostni ukrepi policije na eni in izrazi nestrpnosti na drugi strani, policija poziva, naj se državljani vzdržijo kakršnih koli rasnih ali drugih nestrpnosti. Ob pozivu prvaka… »

JANŠA POZIVA K OBOROŽITVI, POLICIJA K STRPNOSTI: "Vrag je vzel šalo. Oborožite se. Legalno"

Regional 20.10.2023
Od izraelsko-palestinskega konflikta, zaradi katerega se krepijo previdnostni ukrepi policije na eni in izrazi nestrpnosti na drugi strani, policija poziva, naj se državljani vzdržijo kakršnihkoli rasnih ali drugih nestrpnosti. Ob pozivu prvaka… »

35-letnik pred azilnim domom glasno predvajal molitev, ob prihodu policije ni upošteval ukazov

RTV Slovenija 20.10.2023
Pred azilnim domom Vič se je v četrtek pozno zvečer zgodil incident. 35-letni slovenski državljan je okoliške prebivalce vznemiril z glasnim predvajanjem molitve, ob prihodu policije pa ni želel zapustiti vozila. Posredovali so tudi specialci… »

Incident na Viču: moški vpil "Alah akbar" in grozil, da se bo razstrelil

SiolNET 20.10.2023
Ljubljanski policisti so, kot poroča 24ur, obravnavali incident, ki se je včeraj zvečer zgodil v azilnem domu na Viču. Kot poročajo, naj bi slovenski državljan grozil, da se bo razstrelil. Posredovala je specialna enota policije in moškega prijela… »

S terorističnim napadom sredi Ljubljane grozil 20-letni Slovenec

Zurnal24 20.10.2023
Dvajsetletnik naj bi teroristični napad nameraval izvesti na včerajšnjem mirovnem shodu v podporo Palestini na ljubljanskem Trgu republike. Vlada je včeraj zaradi nevarnosti različnih terorističnih gibanj sprejela odlok o uvedbi začasnega ponovnega… »

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja terorizma priprli 20-letnika

Delo 20.10.2023
V tem tednu je medresorska delovna skupina za terorizem začasno dvignila oceno teroristične ogroženosti z nizke na srednjo. S PU Ljubljana so sporočili, da policisti glede na trenutne varnostne razmere po Evropi ter povečano stopnjo nevarnosti… »

Prijeli 20-letnika, ki je grozil, da bo na shodu izvedel teroristični napad

SiolNET 20.10.2023
Ljubljanski policisti so včeraj prejeli prijavo, da so organizatorji včerajšnjega javnega shoda še pred dogodkom prejeli pisne grožnje o izvedbi terorističnega napada na shodu. Policisti so tako še pred dogodkom prijeli 20-letnega državljana… »

Kaj se je zares zgodilo v Azilnem domu Vič?

Dnevnik 20.10.2023
Po neuradnih podatkih o domnevnem terorističnem napadu v Azilnem domu Vič, ki so se danes razširili po različnih medijih, smo se za poročilo včerajšnjega dogajanja obrnili na vodstvo azilnega doma in Policijsko upravo v Ljubljani. Azilni dom Vič… »

DRAMA NA VIČU: Vstopil v stavbo in grozil, da se bo razstrelil, pri tem naj bi vzklikal "Alah je velik"

Regional 20.10.2023
Včeraj okoli 23. ure je v ljubljanskem azilnem domu na Viču moški grozil, da se bo razstrelil. Ob tem naj bi vzklikal "Allahu akbar" ("Alah je velik"). Po posredovanju je moškega, ki naj bi bil radikalizirani Slovenec, prijela specialna enota… »

Neuradno: Na ljubljanskem Viču naj bi grozil, da se bo razstrelil

Necenzurirano 20.10.2023
Policija je v azilnem domu v Ljubljani prijela moškega, ki je grozil, da se bo razstrelil. V azilnem domu na Viču se je včeraj pozno zvečer zgodil incident, ki ga policija po informacijah 24ur.com obravnava kot teroristično dejanje. Radikalizirani… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem