Povezane novice

Prvi dan nadzora na meji potekal brez večjih težav

RTV Slovenija 21.10.2023
Slovenija je začasno uvedla nadzor na mejah s Hrvaško in Madžarsko. Na meji z Madžarsko so v prvih šestih urah vstop zavrnili šestim ljudem, ki niso imeli ustreznih dokumentov, na meji s Hrvaško v slovenski Istri pa dvema človekoma. Na mejnih… »

Kaj se dogaja na slovenskih mejah? Odzval se je tudi Milanović. #video

SiolNET 21.10.2023
Danes uvedeni nadzor notranje meje EU s Hrvaško in Madžarsko po besedah ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja poteka brez posebnosti. Po podatkih, ki mu jih je posredoval generalni direktor policije, je tudi promet večinoma tekoč, je… »

ITALIJANI USTAVLJAJO KOMBIJE IN VOZILA Z ZATEMNJENIMI OKNI: Na Škofijah še brez kontrole, tam sta bila le dva carinika

Regional 21.10.2023
Italija je danes ob 14. uri uvedla nadzor na meji s Slovenijo. Pri nekaterih mejnih prehodih ustavljajo približno vsako deseto do petnajsto vozilo, ponekod pa kontrole še niso bile vzpostavljene. Pri Fernetičih je na slovenski strani meje nastala… »

#foto Po uvedbi nadzora na mejah promet poteka brez posebnosti, vstop zavrnili nekaj posameznikom

Dnevnik 21.10.2023
Danes uvedeni nadzor notranje meje EU s Hrvaško in Madžarsko po besedah ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja poteka brez posebnosti. Po podatkih, ki mu jih je posredoval generalni direktor policije, je tudi promet večinoma tekoč. Na… »

To se je zgodilo, ko je Slovenija opolnoči spet uvedla nadzor na meji

Zurnal24 21.10.2023
Potem ko je Slovenija opolnoči ponovno uvedla nadzor na meji z Madžarsko, se je na mednarodnem mejnem prehodu Pince zbrala dolga kolona vozil. Za prestop meje čakajo približno pol ure. Do jutra so na meji zavrnili šest tujcev. Vodja oddelka za… »

ZAČELO SE JE: Nadzor slovenske policije za zdaj 'ležeren'

Regional 21.10.2023
Slovenija je danes uvedla začasni nadzor meje s Hrvaško in Madžarsko. Na mejnih prehodih s Hrvaško Obrežje in Slovenska vas je promet davi potekal brez težav. Tamkajšnji policisti so poudarili, da nadzora ne izvajajo sistematično, ampak glede na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem