Povezane novice

Foto: Tako je po vetrolomu Trnovo ob Soči videti iz zraka

Necenzurirano 21.10.2023
Močan veter, ki je včeraj besnel po večjem delu države, je najhujšo škodo povzročil v na območju občine Kobarid. Kot smo že poročali, je včeraj zaradi vetroloma polomilo in podrlo številna drevesa in daljnovode v različnih delih države… »

#foto Močan veter ponoči odkrival strehe in podiral drevesa

Dnevnik 21.10.2023
Ponoči je močan veter odkrival strehe in podiral drevesa, ponekod sta bila motena oskrba z električno energijo in oviran cestni promet. Na Upravi RS za zaščito in reševanje so zabeležili 75 dogodkov, aktivirani pa so bili gasilci iz 55 enot. Med… »

Močan veter ponoči odkrival strehe in podiral drevesa

Delo 21.10.2023
Ponekod sta bila motena oskrba z električno energijo in oviran cestni promet. V Evropi neurje terjalo smrtne žrtve. Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je močan veter ponoči odkrival ter poškodoval strehe različnih objektov, podrl je… »

POLNE ROKE DELA ZA PRIMORSKE GASILCE: Ponoči v neurjih najbolj prizadeto Trnovo ob Soči (FOTO)

Regional 21.10.2023
Tudi ponoči je močan veter odkrival strehe in podiral drevesa, ponekod sta bila motena oskrba z električno energijo in oviran cestni promet. Na Upravi RS za zaščito in reševanje so zabeležili 75 dogodkov, aktivirani pa so bili gasilci iz 55 enot… »

Močan veter povzročal nevšečnosti, na Kobariškem poškodovanih šest hiš, v eni ni več varno bivati

RTV Slovenija 21.10.2023
Marsikje po državi je veter v petek popoldne in zvečer podiral drevesa in drogove ter razkrival strehe. Kot kaže, je bilo najhuje v Trnovem ob Soči, kjer je poškodovanih šest stanovanjskih objektov. Neurje je divjalo tudi po severu Evrope. Po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem