Povezane novice

»To je kaplja v morje. Svetu želite le prikazati, da dostavljate pomoč«

Necenzurirano 21.10.2023
V Gazo je v soboto prispel prvi konvoj humanitarne pomoči, a je to po navedbah enega od prebivalcev le »kaplja v morje.«. Potem ko so v soboto zjutraj odprli mejni prehod Rafa med Egiptom in Gazo, je mejo prečkalo dvajset tovornjakov s humanitarno… »

Tovornjaki s humanitarno pomočjo že v Gazi. Blinken: Palestinski civilisti niso krivi.

RTV Slovenija 21.10.2023
20 tovornjakov s humanitarno pomočjo je vendarle zapeljalo v Gazo prek prehoda Rafa, ki so ga odprli ob 9. uri, nato pa znova zaprli. Izraelski premier Benjamin Netanjahu je po izpustitvi dveh talk napovedal "boj do zmage" v Gazi in novo obstreljevanje… »

20 tovornjakom s humanitarno pomočjo le dovolili v Gazo, 700.000 Palestincev zbežalo

Dnevnik 21.10.2023
Po dnevih čakanja so danes odprli mejni prehod Rafa med Egiptom in Gazo, s čimer bo lahko obkoljeno enklavo le dosegla nujno potrebna humanitarna pomoč. Mejo je smelo po navedbah tujih medijev prečkati zgolj 20 tovornjakov s hrano in zdravili, kar je… »

"Razlika med življenjem in smrtjo za ljudi v Gazi"

Zurnal24 21.10.2023
Po dnevih čakanja so danes odprli mejni prehod Rafa med Egiptom in Gazo, s čimer bo lahko enklavo dosegla nujno potrebna humanitarna pomoč, poročajo tuje tiskovne agencije. Na egiptovski državni televiziji so predvajali posnetke, kako je več… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem