Povezane novice

Golob: Naša država je to storila prvič v zgodovini #video

SiolNET 21.10.2023
Premier Robert Golob je v okviru obiska savinjske regije na srečanju z župani, gospodarstveniki in predstavniki nevladnih organizacij v Žalcu zatrdil, da bodo prizadeti občani v avgustovski ujmi do konca novembra prejeli predplačila za sanacijo… »

Letušani se bodo morali seliti. Golob: Zagotovili bomo nadomestne gradnje.

RTV Slovenija 21.10.2023
Glede na ugotovitve stroke se letuški levi in desni breg selita, podrobneje se bodo o tem s krajani pogovarjali prihodnji teden, je dejal župan Braslovč Tomaž Žohar, ki si je skupaj s premierjem Robertom Golobom ogledal nadomestna zemljišča… »

Predplačila prebivalcem za škodo do konca novembra

Delo 21.10.2023
Po obisku vlade je bolj ali manj jasno, da se bodo morali prebivalci Strug in dela Letuša preseliti. Podrobnosti bodo znane prihodnji teden. Predstavniki vlade so bili dopoldne na terenu po Savinjski dolini, popoldne pa so se sestali s predstavniki… »

Vlada začela razpravo o predlogu novele interventnega zakona po ujmi

Dnevnik 21.10.2023
Ob današnjem vladnem obisku savinjske regije je vlada na redni seji, ki jo je opravila v Žalcu, začela z razpravo o vsebini novele avgusta sprejetega zakona o interventnih ukrepih po ujmi. Namen novele je, da bodo prizadeti občani v avgustovski ujmi… »

Vlada obljubila predplačilo za obnovo poplavljenih objektov

Dnevnik 21.10.2023
Vladni predstavniki so ob današnjem obisku savinjske regije, ki jo je, tako kot Koroško, avgustovska ujma močno prizadela, zatrdili, da bodo prizadeti občani do konca novembra prejeli predplačila za sanacijo svojih stanovanjskih objektov. Vse bolj… »

Župan Braslovč: Letuški levi in desni breg se selita

SiolNET 21.10.2023
Župan Občine Braslovče Tomaž Žohar je po pogovorih s predstavniki hidrološke stroke in predsednikom vlade Robertom Golobom danes povedal, da se letuški levi in desni breg selita. Podrobnosti in možnosti bodo predvidoma prihodnji teden predstavili… »

Odločitev je padla: Ljudje se morajo zaradi ogroženosti preseliti

Zurnal24 21.10.2023
Župan Braslovč: Glede na ugotovitve stroke se letuški levi in desni breg selita. Podrobnosti bodo krajanom predstavili prihodnji teden. "To ni politična odločitev, to je odločitev, ki jo mora dati stroka," je ob obisku vlade v savinjski regiji dejal… »

Župan Braslovč: Letuški levi in desni breg se selita

Delo 21.10.2023
Vlada je danes na obisku v savinjski regiji. Podrobnosti bodo krajanom predstavili prihodnji teden. Župan Občin Braslovče Tomaž Žohar je po pogovorih s predstavniki hidrološke stroke in predsednikom vlade Robertom Golobom danes povedal, da se… »

Župan Braslovč: Letuški levi in desni breg se selita, podrobneje s krajani prihodnji teden

Dnevnik 21.10.2023
Župan Občin Braslovče Tomaž Žohar je po pogovorih s predstavniki hidrološke stroke in predsednikom vlade Robertom Golobom danes povedal, da se letuški levi in desni breg selita. Podrobnosti in možnosti bodo predvidoma prihodnji teden predstavili… »

Stroka je odločila, prebivalci na letuškem levem in desnem bregu se selijo

Necenzurirano 21.10.2023
Po ugotovitvah stroke se bosta levi in desni breg reke Savinje v Letušu selila, podrobnosti bodo krajanom pojasnili naslednji teden. Danes so na obisku v Savinjski regiji predstavniki vlade, ki si ogledujejo teren in potek sanacije po ujmah. Tam je tudi… »

Vlada začela obisk: Bodo Savinjčani le dobili odgovore na svoja vprašanja?

RTV Slovenija 21.10.2023
Savinjsko regijo, ki so jo hudo prizadele avgustovske poplave, je obiskal predsednik vlade z ekipo. Premier se bo srečal z župani savinjskih občin, predstavniki gospodarstva, podjetniki in drugimi nosilci razvoja v regiji. Na programu vladnega obiska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem