Povezane novice

Za vedno se je poslovila angleška nogometna legenda

SiolNET 21.10.2023
V 87. letu starosti je umrl Bobby Chartlon, legendarni angleški nogometaš, ki je z reprezentanco leta 1966 osvojil naslov svetovnega prvaka, s svojim klubom Manchester United pa v 17 letih tri naslove angleških prvakov, en evropski pokal in en pokal… »

Umrl eden največjih v zgodovini nogometa

Zurnal24 21.10.2023
Umrla legenda angleškega nogometa. Nekdanji izvrstni nogometaš Manchester Uniteda in angleške reprezentance Bobby Charlton je umrl v 87. letu starosti, so zapisali pri klubu z Old Trafforda. "Manchester United žaluje zaradi smrti sira Bobbyja… »

Umrl legendarni sir Bobby Charlton

RTV Slovenija 21.10.2023
Umrl je eden najboljših angleških nogometašev vseh časov sir Bobby Charlton. Blestel je na svetovnem prvenstvu leta 1966, ko so Angleži na domačih tleh osvojili edini naslov. Neizbrisen pečat je pustil v dresu Manchester Uniteda. Charlton, ki je… »

Slovo legendarnega sira Bobbya Charltona

Necenzurirano 21.10.2023
Na današnji dan bo žalovala celotna Anglija, saj je umrl legendarni nogometaš, nekdanji igralec in kasneje direktor Manchester Uniteda ter nepogrešljivi član angleške reprezentance, sir Bobby Charlton. Danes, v 87. letu starosti se je poslovil Bobby… »

Umrl je sir Bobby Charlton, svetovni prvak

Delo 21.10.2023
Bobby Charlton je za Anglijo zbral 106 nastopov, dosegel 49 golov ter z njo osvojil naslov svetovnega prvaka 1966. Blestel tudi v dresu Manchester Uniteda. Nekdanji izvrstni nogometaš Manchester Uniteda in angleške reprezentance Bobby Charlton je umrl v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem