Povezane novice

Streljanje v gostinskem lokalu na Pobrežju: Osumljenec prijet, preiskava za poskus umora se nadaljuje

Spodnje Podravje 23.10.2023
V nedeljo popoldne, okoli 16. ure, je v gostinskem lokalu na Pobrežju v Mariboru odjeknilo streljanje. Po prvih informacijah naj bi med gosti prišlo do spora, zaradi katerega je eden izmed gostov sprožil strel proti drugemu gostu, a ga, na srečo, ni… »

Specialci prijeli osumljenca

Zurnal24 23.10.2023
Streljanje v lokalu. Pripadniki Specialne enote so v zgodnjih jutranjih urah prijeli osumljenca, ki naj bi bil vpleten v streljanje v gostinskem lokalu na Pobrežju v Mariboru, so sporočili z mariborske policije. Včeraj okoli 16. ure je glede na prve… »

Prijeli moškega, ki je streljal v lokalu v Mariboru

Necenzurirano 23.10.2023
V nedeljo ob približno 16. uri je prišlo do spora med gosti v gostinskem lokalu na Pobrežju v Mariboru. Po besednem sporu sta se razgreteža umirila, druženje z znanci se je nadaljevalo. Potem pa je enemu spet zakuhalo v glavi. Prijel je za orožje in… »

Po streljanju v Mariboru prijeli dva moška

RTV Slovenija 23.10.2023
Pripadniki specialne policijske enote so v zgodnjih jutranjih urah prijeli osumljenca, ki naj bi streljal v nedeljo popoldne v gostinskem lokalu na Pobrežju v Mariboru. Prostost so odvzeli še enemu moškemu, ki ga sumijo pomoči strelcu. Policisti… »

Streljanje v Mariboru: spor privedel do streljanja, osumljenca prijeli specialci

Dnevnik 23.10.2023
Pripadniki posebne policijske enote so danes zgodaj zjutraj prijeli osumljenca za včerajšnje streljanje v enem od gostinskih lokalov na Pobrežju v Mariboru. Že prej pa so aretirali drugega in sicer zaradi pomoči storilcu po kaznivem dejanju. Včeraj… »

POSKUS UMORA V MARIBORU: Začelo se je s prepirom v lokalu

Regional 23.10.2023
Pripadniki specialne policijske enote so v zgodnjih jutranjih urah prijeli osumljenca za nedeljsko popoldansko streljanje v enem od gostinskih lokalov na Pobrežju v Mariboru. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, so odvzeli prostost še enemu… »

V mariborskem lokalu so se streljali

Nova 24TV 23.10.2023
Slika je simbolična (foto: iStock). Pripadniki specialne policijske enote so v zgodnjih jutranjih urah prijeli osumljenca za nedeljsko popoldansko streljanje v enem od gostinskih lokalov na Pobrežju v Mariboru. Kot so sporočili s Policijske uprave… »

Po streljanju v mariborskem lokalu prijeli dva moška

Delo 23.10.2023
Po prvih znanih informacijah je med gosti prišlo do spora, pri tem pa naj bi eden od njih streljal proti drugemu, vendar ga pri tem ni poškodoval. Pripadniki specialne policijske enote so v zgodnjih jutranjih urah prijeli osumljenca za nedeljsko… »

Specialci prijeli osumljenca včerajšnjega streljanja v Mariboru

SiolNET 23.10.2023
Pripadniki Specialne enote policije so v zgodnjih jutranjih urah prijeli osumljenca nedeljskega streljanja v gostinskem lokalu na Pobrežju v Mariboru. Osumljencu so odvzeli prostost, pred tem so prostost odvzeli še enemu moškemu zaradi suma storitve… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem