Povezane novice

Hamas izpustil še dve talki

Delo 23.10.2023
Začelo se je zasedanje evropskih zunanjih ministrov. ZDA so Izraelu svetovale odlog kopenske ofenzive. Spremljamo dogajanje v Palestini in Izraelu: Ključni poudarki: Na poti konvoj pomoči s 40 tovornjaki, a je vprašanje, ali bodo vsi danes prečkali… »

Borrell: Zunanji ministri EU-ja se zavedajo potrebe po humanitarni prekinitvi spopadov

RTV Slovenija 23.10.2023
Zunanji ministri EU-ja se zavedajo, da bo za dobavo humanitarne pomoči v Gazo potreben humanitarni premor v bojih med Izraelom in palestinskim gibanjem Hamas, je po zasedanju v Bruslju dejal visoki zunanjepolitični predstavnik Unije Josep Borrell… »

»Ugrabljene ljudi je treba izpustiti. To je korak k umiritvi razmer.«

Mladina 23.10.2023
Predlog za vzpostavitev humanitarne prekinitve ognja v Gazi. Visoki zunanjepolitični predstavnik EU Josep Borrell se je ob prihodu na današnje zasedanje zunanjih ministrov unije zavzel za vzpostavitev humanitarne prekinitve ognja, ki bi omogočila… »

Tanja Fajon / »Z veliko zaskrbljenostjo spremljamo zapiranje bolnišnic, pomanjkanje vode in hrane«

Mladina 23.10.2023
Slovenska ministrica za zunanje zadeve poziva k takojšnji humanitarni prekinitvi ognja v Gazi, k odprtju humanitarnih koridorjev in dobavi humanitarne pomoči za civiliste. Slovenska zunanja ministrica Tanja Fajon je pred današnjim zasedanjem zunanjih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem