Povezane novice

ŠEST MILIJONOV EVROV ZA ZASTARELE RAČUNALNIKE? Ne vejo niti, komu jih bodo namenili

Regional 23.10.2023
Šestmiljonski posel ministrice za digitalno preobrazbo Emilije Stojmenove Duh so si razdelila štiri podjetja, vendar na ministrstvu porabe šestih milijonov davkoplačevalskih sredstev za nakup računalnikov slabše kakovosti ne znajo utemeljiti. Tako… »

Komu so namenjeni poceni prenosniki, ki jih je kupilo ministrstvo za digitalno preobrazbo?

RTV Slovenija 23.10.2023
Ministrstvo za digitalno preobrazbo naj bi za 13.000 poceni prenosnikov porabilo šest milijonov evrov, posel pa enakovredno porazdelilo med štiri ponudnike. Portal preiskovalno.si poroča, da ni jasno, komu so poceni prenosniki namenjeni… »

NA MINISTRSTVU ZANIKALI NERACIONALEN NAKUP RAČUNALNIKOV: "Razlika med procesorji 12. in 13. generacije je minimalna"

Regional 23.10.2023
Ministrstvo za digitalno preobrazbo je po navedbah portala preiskovalno.si z nakupom 13.000 nižjecenovnih prenosnikov neracionalno porabilo za šest milijonov evrov davkoplačevalskih sredstev, posel pa enakovredno porazdelilo med štiri ponudnike, da… »

Ministrstvo za digitalno preobrazbo namenilo šest milijonov za neuporabne prenosnike

Nova 24TV 23.10.2023
Ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh (Foto: Montaža Demokracije) Kot kaže neracionalni rabi davkoplačevalskega denarja v času Golobove vlade ni videti konca. Preiskovalno.si namreč razkriva, da je ministrstvo za digitalno… »

Zakaj je ministrstvo v resnici kupilo 13.000 računalnikov?

Dnevnik 23.10.2023
Na ministrstvo za digitalno preobrazbo ta čas postopoma prihaja 13.000 prenosnikov, za katere vladni predstavniki šele iščejo namen in cilj. Del naj bi jih med drugim namenili poplavljencem in šolarjem, toda več dejstev kaže na to, da je… »

Znano je, za koga je ministrstvo kupilo 13 tisoč prenosnikov

SiolNET 23.10.2023
V medijih se je pojavila novica o nakupu 13 tisoč prenosnih računalnikov, ki naj bi jih kupilo ministrstvo za digitalno preobrazbo in za katere naj bi odštelo šest milijonov evrov. V zvezi z namenom nakupa in tem, kdo bodo uporabniki, so krožile… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem