Povezane novice

Po skoraj desetletju se Prepelič vrača v zmajevo gnezdo

Delo 23.10.2023
Pred nadaljevanjem sezone se je Cedevita Olimpija okrepila z reprezentantom Klemnom Prepeličem, ki je podpisal pogodbo vsaj do konca koledarskega leta. Košarkarjem Cedevite Olimpije se začetek sezone ni posrečil, zato so pred nadaljevanjem pripeljali… »

Uradno: velika okrepitev v vrstah Cedevite Olimpije, a pogodba je nenavadna

Zurnal24 23.10.2023
Cedevita Olimpija, ki ima za seboj sila skromen uvod v sezono, se je močno okrepila. Cedevita Olimpija je potrdila govorice – ljubljansko moštvo je okrepil eden ključnih slovenskih reprezentantov Klemen Prepelič. Je pa sodelovanje nadvse zanimivo… »

Prepelič do konca letošnjega leta v dresu Cedevite Olimpije

RTV Slovenija 23.10.2023
Slovenski košarkarski reprezentant Klemen Prepelič se vrača k Cedeviti Olimpiji, za zdaj le s kratkoročno pogodbo, po kateri bo v Stožicah zanesljivo do konca letošnjega leta. 31-letni branilec je bil nazadnje član Valencie. "Zadovoljni smo, da smo… »

Uradno: slovenski reprezentant se je vrnil v Ljubljano

SiolNET 23.10.2023
Slovenski reprezentant Klemen Prepelič je novi član Cedevite Olimpije, so danes sporočili iz ljubljanskega kluba. Prepelič je s slovenskimi prvaki podpisal pogodbo vsaj za dva meseca oziroma do konca koledarskega leta 2023. Klemen Prepelič je pred… »

Klemen Prepelič bo kariero nadaljeval v Cedeviti Olimpiji

Dnevnik 23.10.2023
Košarkarski klub Cedevite Olimpije je okrepil slovenski reprezentant Klemen Prepelič. Pogodbo je podpisal za dva meseca oziroma do konca koledarskega leta 2023, je sporočil ljubljanski klub. Usluge slovenskega ostrostrelca so dobrodošle za Cedevito… »

Klemen Prepelič blizu vrnitvi v Olimpijo

Dnevnik 23.10.2023
Po podatkih portala BasketNews je slovenski reprezentant Klemen Prepelič blizu tega, da bi že tretjič v karieri oblekel dres ljubljanske Olimpije. Viri so za Litvanski portal namreč sporočili, da sta strani že zelo blizu podpisa pogodbe. S prihodom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem