Povezane novice

Pridobili smo dokument, ki razkriva razloge, zakaj so Mojco Šetinc Pašek izključili iz Gibanja Svoboda

Dnevnik 24.10.2023
Potem ko so včeraj iz Gibanja Svoboda sporočili, da sta poslanka Svobode Mojca Šetinc Pašek in svetovalec predsednice državnega zbora Robert Pavšič izključena iz stranke, smo prejeli dokument s pobudo za izključitev poslanke Mojce Šetinc Pašek… »

Dogovor je dosežen

Delo 24.10.2023
Golob in Boštjančič sta se z župani dogovorila za 725 evrov povprečnine. Predsednik vlade dr. Robert Golob ter minister za finance in javno upravo Klemen Boštjančič sta se sestala s predstavniki Združenja mestnih občin Slovenije, Združenja… »

Svobodnjaki izključili Mojco Šetinc Pašek, Urška Klakočar Zupančič ne bo več podpredsednica stranke

Nova 24TV 24.10.2023
Vir: zajem zaslona Predsednik vlade je na današnji novinarski konferenci sporočil slovenski javnosti, da so z stranke Gibanje Svoboda izključili Mojco Šetinc Pašek in nekdanjega poslanca Roberta Pavšiča. Iz mesta podpredsednice stranke pa se umika… »

Urška Klakočar Zupančič se umika z mesta podpredsednice Gibanja Svoboda

Mladina 24.10.2023
Predsednica Državnega zbora (DZ) je pojasnila, da se je za odstop z mesta podpredsednice stranke odločila po tehtnem premisleku. Pravi, da je odločitev sprejela iz osebnih razlogov. Urška Klakočar Zupančič ostaja predsednica DZ, o tem danes na seji… »

Klakočar Zupančičeva ostaja predsednica DZ, iz stranke Svoboda izključili Šetinc Paškovo #video

SiolNET 24.10.2023
Predsednik vlade Robert Golob je na novinarski konferenci po seji sveta stranke Gibanje Svoboda povedal, da so iz stranke soglasno izključili poslanko Mojco Šetinc Pašek in nekdanjega poslanca Roberta Pavšiča. "Nekdo, ki ne verjame, da je treba… »

KLAKOČAR ZUPANČIČ OSTAJA PREDSEDNICA DZ: "Tega filma Janez Janša ne bo videl"

Regional 24.10.2023
Urška Klakočar Zupančič ostaja predsednica DZ, o tem danes na seji sveta Gibanja Svoboda sploh ni bilo govora, je po seji dejal prvak stranke Robert Golob. Se pa "zaradi preobremenjenosti" umika z mesta podpredsednice stranke. Golob je ocenil še, da… »

Iz Gibanja Svoboda izključili dva člana, Klakočar Zupančič odhaja z mesta podpredsednice

Necenzurirano 24.10.2023
Vse oči so danes uprte v dogajanje okoli predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič. Potem ko so se dopoldne na seji poslanske skupine Gibanja Svoboda sestali poslanci, se je popoldne sestal še svet stranke. Sledilo je manjše… »

Iz Gibanja Svoboda izključili poslanko Mojco Pašek Šetinc in Roberta Pavšiča

Delo 24.10.2023
Urška Klakočar Zupančič ostaja predsednica DZ, odstopila pa je s funkcije podpredsednice Gibanja Svoboda. Po seji sveta največje vladne stranke Gibanje Svoboda je premier Robert Golob v izjavi povedal, da so iz stranke izključili poslanko Mojco… »

Golob razkril usodo Urške Klakočar Zupančič, nato sledil še en šok

Zurnal24 24.10.2023
Ostaja predsednica DZ, medtem ko podpredsednica stranke več ne bo. Po tem, ko so v poslanski skupini Svoboda odpovedali napovedano novinarsko konferenco o razkritju domnevnih nepravilnostih na Darsu ter o domnevni korupciji v času vlade Janeza Janše… »

[Video] Golob in Janković strahopetno pobegnila pred vprašanji novinarjev

Nova 24TV 24.10.2023
Premier Robert Golob in župan Zoran Janković sta pri vprašanjih novinarjev odhitela s tiskovne konference. Premier Robert Golob in župan Zoran Janković sta pobegnila s tiskovne konference vlade, ko bi moral predsednik vlade odgovarjati na novinarska… »

Kompromis vlade in občin, povprečnina se bo dvignila na 725 evrov

RTV Slovenija 24.10.2023
Dosegli smo dogovor, da se povprečnina dvigne na 725 evrov na prebivalca in da se dodatnih 20 milijonov evrov med občinami razdeli po formuli, ki so jo predlagali v Skupnosti občin Slovenije, je po sestanku s predstavniki občin dejal premier Robert… »

Vlada in združenja občin dosegla dogovor o povprečnini v višini 725 evrov

Dnevnik 24.10.2023
Predstavniki vlade in združenj občin so danes dosegli dogovor o povprečnini za prihodnji dve leti, in sicer v višini 725 evrov, je na novinarski konferenci dejal premier Robert Golob. Po posebni formuli pa bodo v prihodnjem letu razdelili še 20… »

Vlada in združenja občin dosegla dogovor o povprečnini v višini 725 evrov, občinam še 20 milijonov evrov

Dnevnik 24.10.2023
Predstavniki vlade in združenj občin so dosegli dogovor o povprečnini za leto 2024, in sicer v višini 725 evrov, je na novinarski konferenci dejal premier Robert Golob. Po posebni formuli pa bodo razdelili še 20 milijonov evrov, je dejal minister za… »

Konec ljubezni? Predsednik vlade naj bi zahteval odstop Klakočar Zupančičeve

Nova 24TV 24.10.2023
Foto: STA Že vse od začetka tega leta lahko opazujemo, da so se pričeli ohlajati odnosi med premierjem Robertom Golobom in vidno članico vladajočega Gibanja Svoboda Urško Klakočar Zupančič. Ker pa se predsednica Državnega zbora RS tokrat ni… »

Golob s predstavniki občin dosegel kompromis o povprečnini #video

SiolNET 24.10.2023
Predsednik vlade Robert Golob in finančni minister Klemen Boštjančič sta se danes s predstavniki občin pogovarjala o višini povprečnin za leti 2024 in 2025. Golob je na novinarski konferenci povedal, da so dosegli dogovor in da bo višina… »

Goloba presenetili z vprašanjem, le kislo se je nasmehnil in odvihral iz dvorane

Zurnal24 24.10.2023
Vlada in občine so dosegle dogovor o povprečnini, ki jo država plačuje občinam. Po novem bodo občine za vsakega prebivalce dobile 725 evrov, še dodatnih 20 milijonov evrov pa bodo lahko občine razdelile glede na razrez, ki so ga predlagali v… »

Klakočar Zupančičeva še ne ve, ali se bo udeležila seje sveta stranke

SiolNET 24.10.2023
Potem ko so v medijih zaokrožile neuradne informacije, da naj bi prvak Gibanja Svoboda Robert Golob predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič pozval k odstopu, v stranki za zdaj molčijo. Poslanci so se dopoldne sestali na seji poslanske skupine, o… »

V GOLOBOVI STRANKI MOLČIJO: Več o politični usodi Klakočar Zupančičeve naj bi bilo znano po seji sveta

Regional 24.10.2023
Potem ko so v medijih zaokrožile neuradne informacije, da naj bi prvak Gibanja Svoboda Robert Golob predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič pozval k odstopu, v stranki za zdaj molčijo. Poslanci so se dopoldne sestali na seji poslanske skupine, o… »

V Svobodi vre, Golob naj bi pozval Klakočar Zupančič k odstopu

Zurnal24 24.10.2023
Premier in predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob je podpredsednico stranke Urško Klakočar Zupančič pozval k odstopu z mesta predsednice državnega zbora, poroča N1, ki se sklicuje na zanesljive informacije. Poziv k odstopu naj bi se zgodil na seji… »

BURNO DOGAJANJE DODATNO ZAČINJENO: Golob naj bi Urško Klakočar Zupančič pozval k odstopu

Regional 24.10.2023
Svet Gibanja Svoboda bo popoldne razpravljal o pripravah na evropske volitve, na katere se stranka podaja prvič. Na dnevnem redu je tudi razprava o aktualnem političnem dogajanju. Pri tem se najbrž ne bodo mogli izogniti razmeram v vladni koaliciji kot… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem