Povezane novice

Najstnik umrl po trčenju v zid

Dnevnik 24.10.2023
Med mladimi priljubljena družabna omrežja so bila včeraj prepravljena z znaki sočutja, obžalovanja in žalosti. Po sobotni prometni nesreči na Zaloški cesti je namreč v bolnišnici umrl komaj 15-letni fant. Policija je o trku poročala v nedeljo… »

Za posledicami trčenja umrl mladoletni voznik

RTV Slovenija 24.10.2023
Za posledicami prometne nesreče, ki se je zgodila v noči na soboto na Zaloški cesti v Ljubljani, je umrl mladoletni voznik. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je mladoletni voznik v soboto okoli 1. ure zjutraj zaradi neprilagojene… »

Tragično: mladoletnik za volanom trčil v ograjo in umrl

Zurnal24 24.10.2023
Nova smrtna žrtev slovenskih cest, tokrat mladoletna oseba. Iz PU Ljubljana so sporočili, da so bili "včeraj obveščeni, da je za posledicami poškodb po prometni nesreči, ki se je zgodila 21. oktobra okoli 1. ure na Zaloški cesti v Ljubljani, umrl… »

Mladoletnik v soboto z avtom trčil v skladišče, danes pa je poškodbam podlegel

Necenzurirano 24.10.2023
V soboto se je malo pred 1. uro ponoči na Zaloški cesti v Ljubljani pripetila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodovala ena oseba. Kot so sporočili iz ljubljanske policijske uprave je osebno vozilo trčilo v betonsko ograjo tamkajšnjega… »

Zaradi posledic trčenja v betonsko ograjo umrl mladoletnik

Delo 24.10.2023
Nesreča se je zgodila v petek ponoči, mladoletnik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste. Zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zgodila v petek na Zaloški cesti v Ljubljani, je umrl mladoletni voznik, ki je zaradi neprilagojene… »

V bolnišnici umrl mladoletni voznik

SiolNET 24.10.2023
Za posledicami poškodb po prometni nesreči, ki se je v soboto zgodaj zjutraj zgodila na Zaloški cesti v Ljubljani, je umrl mladoletni voznik osebnega avtomobila. Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti z vozilom trčil v betonsko ograjo. Nesreča se je… »

TRAGIČNO: Umrl je mladoletni voznik

Regional 24.10.2023
Zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zgodila v petek na Zaloški cesti v Ljubljani, je umrl mladoletni voznik, ki je zaradi neprilagojene hitrosti z vozilom trčil v betonsko ograjo, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana. Fotografija je… »

Umrl 15-letnik, ki je v soboto zjutraj na Zaloški trčil v betonski zid

Nova 24TV 24.10.2023
Slika je simbolična. (Foto: STA) Umrl je voznik, udeležen v prometni nesreči, ki se je zgodila na Zaloški cesti v Ljubljani. Neuradno naj bi šlo za 15-letnega mladeniča iz Ljubljane, ki je bil zaradi hude poškodbe glave v komi. Spomnimo, da se je v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem