Povezane novice

Bela hiša nasprotuje premirju

Delo 24.10.2023
Izraelska vojska prebivalcem Gaze ponuja nagrado za informacije o talcih. WHO opozarja na hudo pomanjkanje pitne vode. Spremljamo dogajanje v Palestini in Izraelu: Ključni poudarki: Biden je Izrael znova pozval, naj omogoči prehod tovornjakov z nujno… »

UNRWA opozarja na kritično pomanjkanje goriva v Gazi, Izrael krivi Hamas

RTV Slovenija 24.10.2023
Agencija ZN-a za palestinske begunce (UNRWA), ki v Gazi vodi največjo humanitarno operacijo, je opozorila na pomanjkanje hrane, vode in ležišč, s katerim se spoprijemajo palestinski prebivalci Gaze, medtem ko za pomanjkanje goriva Izrael krivi Hamas… »

Objavljen posnetek predaje dveh talk iz rok Hamasa #vŽivo

SiolNET 24.10.2023
Pentagon je v Izrael poslal nekdanjega poveljnika poveljstva posebnih operacij ameriških marincev Jamesa Glynna. Strokovnjak za bojevanje v mestih bo izraelski vojski (IDF) svetoval pred začetkom obsežnejše kopenske ofenzive, poroča CNN, ki se… »

V Mehiki v treh napadih ubitih najmanj 24 ljudi, od tega 12 policistov

RTV Slovenija 24.10.2023
V treh ločenih napadih je bilo v Mehiki v ponedeljek ubitih najmanj 24 ljudi, od tega 12 policistov, so o najnovejšem valu nasilja, povezanega s trgovino z mamili, sporočile oblasti. Največ ljudi (13) je bilo ubitih v napadu na varnostno spremstvo v… »

V Gazi več kot 2000 mrtvih otrok

Dnevnik 24.10.2023
Izrael stopnjuje letalske napade na Gazo, ki so v dobrih dveh tednih vzeli več kot 5000 življenj. Kopensko ofenzivo pa očitno poskušajo zavirati ZDA v upanju, da bi pogajanja o Hamasovi izpustitvi talcev lahko prinesla rezultate. Dve talki so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem