Povezane novice

Oranžno opozorilo za zahod države, največ dežja je padlo v Posočju

RTV Slovenija 24.10.2023
Uvod v padavinsko dogajanje tega tedna se je po pričakovanjih začelo na severozahodu države. V 12 urah do 20. ure zvečer v torek je največ padavin padlo v Posočju. Na Kaninu, v Bovcu in Predelu je agencija za okolje (Arso) izmerila najmanj 150… »

Padla že ogromna količina dežja, to še prihaja

Zurnal24 24.10.2023
V Posočju je po podatkih Agencije za okolje padlo že 200 litrov dežja. Napovedi agencije za okolje so se uresničile. Zaradi obilnih padavin so za severozahod države prižgali oranžno opozorilo. "Uvod v padavinsko dogajanje tega tedna se je po… »

Video: Dež zaliva železniški predor v Bohinjski Bistrici, slapovi v Soteski besnijo

Necenzurirano 24.10.2023
V dopoldanskih urah je deževje doseglo zahodni del države, od koder se je čez dan razširilo čez vso Slovenijo. Najbolj pestro je v zahodnih in deloma osrednjih krajih. Močno deževje je po poročanju Neurje.si "zbudilo" nekatere slapove v Soteski… »

V PIRANU SO SE OGLASILE SIRENE: Možnost pojava tramontane!

Regional 24.10.2023
Nekaj minut po 19.00 so iz Civilne zaščite Občine Piran sporočili, da morje poplavlja obalo in da je bila sprožena sirena javnega alarmiranja. Kot je že popoldne napovedal poveljnik piranske civilne zaščite Robert Zirnstein, bodo padavine v… »

Topel jugozahodnik bo padavine razporedil v pasove, možni močnejši nalivi

Necenzurirano 24.10.2023
V dopoldanskih urah je deževje doseglo zahodni del Slovenije, od koder se širi v notranjost. Najbolj pestro bo v zahodnih in deloma osrednjih krajih. Padavine se bodo čez dan krepile, zaradi toplega jugozahodnika pa se bodo oblikovale v pasove, kar… »

Za del Slovenije napovedane obilne padavine, obstaja nevarnost plazov

SiolNET 24.10.2023
V zahodni Sloveniji so za popoldne in zvečer napovedane obilne padavine, predvsem na jugozahodu so ob nevihtah mogoči tudi močnejši nalivi. V zahodnem delu države bo zato povečana verjetnost pojavljanja zemeljskih plazov. Opozorilo velja tudi za… »

Vreme: Oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, ponekod povečana verjetnost zemeljskih plazov

Dnevnik 24.10.2023
Danes bo pretežno oblačno. V zahodnih in deloma osrednjih krajih bodo občasno krajevne padavine, ki se bodo čez dan krepile in proti večeru postopno zajele vso državo. Lahko tudi zagrmi. Krepil se bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje… »

Napoved vremena: To že danes prihaja nad Slovenijo

Zurnal24 24.10.2023
Prva motnja vremena nad Slovenijo prihaja danes, naslednja že v petek. “Danes bo pretežno oblačno. V zahodnih in deloma osrednjih krajih bodo občasno krajevne padavine, ki se bodo čez dan krepile in proti večeru postopno zajele vso Slovenijo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem