Povezane novice

Golob / »Edina resnica iz ust Tatjane Bobnar je, da je imela nalogo očistiti policijo janšistov«

Mladina 24.10.2023
Premier nekdanji ministrici očita neresnice. Premier in predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob nekdanji ministrici Tatjani Bobnar očita veliko natolcevanja. Je pa potrdil, da je imela nalogo "očistiti policijo janšistov". Glede domnevnega… »

Golob o zaslišanju Tatjane Bobnar: Dogovorila sva se, da policijo očisti janšistov

RTV Slovenija 24.10.2023
Premier Robert Golob je nekdanji ministrici Tatjani Bobnar po seji preiskovalne komisije DZ-ja, ki je preverjala sume političnega vmešavanja v delo policije, očital veliko natolcevanja, je pa potrdil, da je imela nalogo "očistiti policijo janšistov"… »

Robert Golob odgovoril na očitke Tatjane Bobnar

SiolNET 24.10.2023
"Ena sama resnica in ogromno natolcevanja. Edina resnica, ki jo je povedala, je bila ta, da sva se maja, preden je bila imenovana, dogovorila, da ima eno samo nalogo, in to je, da policijo očisti janšistov. Ona je to ponovila včeraj, in to je edina… »

Pričanje: Golob zahteval zamik aretacije ruskih vohunov

Delo 24.10.2023
Sogovorniki, ki poznajo obveščevalno-varnostno dogajanje, so nad takšno zahtevo Roberta Goloba zgroženi. »Mogoče je razumeti, da je predsednik vlade uporabil svoj politični vpliv na konkretne postopke dela obveščevalno-varnostnih služb,« je… »

Golob mora po pričevanju Bobnarjeve in Lindava odstopiti!

Nova 24TV 24.10.2023
Predsednik vlade Robert Golob deluje impulzivno in po navdihu, kar najbolj skrbi strice iz ozadja. (Vir: X, GOV) Včeraj sta se zgodili dve pričanji pred preiskovalno komisijo DZ o ugotavljanju morebitne politične odgovornosti nosilcev javnih funkcij… »

NSi zaradi domnevnih vplivov Goloba na policijo zahteva sklic seje Knovsa

Delo 24.10.2023
V stranki po slišanem na seji ocenjujejo, da je šlo za jasen politični vpliv predsednika vlade na kadrovanje v slovenski policiji. V stranki NSi ocenjujejo, da je šlo za jasen politični vpliv premierja Roberta Goloba na kadrovanje v policiji, zato… »

NSi bo zaradi domnevnih političnih vplivov Goloba zahtevala sklic seje Knovsa

SiolNET 24.10.2023
Poslanka NSi Vida Čadonič Špelič je v izjavi za medije dejala, da je bila nad pričanjem nekdanje notranje ministrice Tatjane Bobnar pred parlamentarno preiskovalno komisijo neverjetno presenečena. V stranki ocenjujejo, da je šlo za jasen političen… »

Predsednik komisije o obtožbah Bobnarjeve: Slišali nismo nič novega

Zurnal24 24.10.2023
Kot priča bo pred preiskovalno komisijo klican tudi predsednik vlade Robert Golob. Po včerajšnjem odmevnem pričanju nekdanje ministrice za notranje zadeve Tatjane Bobnar, ki je navedla številne politične pritiske s strani vrha Gibanja Svoboda, ki so… »

Parlamentarna preiskovalna komisija po zaslišanjih nadaljuje delo

SiolNET 24.10.2023
Preiskovalna komisija državnega zbora, ki preiskuje politično vmešavanje v delo policije in drugih pristojnih državnih organov, bo po ponedeljkovih zaslišanjih nadaljevala delo s pridobivanjem dodatnih gradiv in dokaznega materiala ter novimi… »

Predsednik komisije o pričanju Lindava in Bobnar: Slišali nismo nič novega; komisija bo svoje delo nadaljevala

Dnevnik 24.10.2023
Nekdanja ministrica Tatjana Bobnar je včeraj v državnem zboru dodatno obremenila predsednika vlade Roberta Goloba in njegov ožji krog, saj naj bi poskušala vplivati na kadrovanje v policiji. Predsednik preiskovalne komisije Miha Lamut pa je kljub temu… »

Golobov eksistenčni strah in nespodobna ponudba

Dnevnik 24.10.2023
Odstopljena ministrica Tatjana Bobnar je včeraj v državnem zboru dodatno in močno obremenila predsednika vlade Roberta Goloba in njegov ožji krog. Očitki so resni, Golob naj bi Bobnarjevo celo sam vprašal, ali mu želi nakopati ustavno obtožbo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem