Povezane novice

Policija poziva k previdnosti zaradi pobeglega bika

SiolNET 24.10.2023
Črnomaljske policiste so danes obvestili, da je v četrtek v Obrhu pri Dragatušu z ograjenega pašnika pobegnil bik, star dve leti. Lastnik in policisti žival še iščejo, vendar je do zdaj še niso našli. Predvidevajo, da je nekje na širšem… »

Policija poziva k previdnosti: Pobegnil je bik!

Nova 24TV 24.10.2023
Fotografija je simbolična. (Foto: Freepik) Črnomaljske policiste so danes obvestili, da je v četrtek v Obrhu pri Dragatušu z ograjenega pašnika pobegnil dvoletni bik. Lastnik in policisti žival še iščejo, vendar je doslej še niso našli… »

Pozor, pobegnil je bik, nikar se mu ne približujte

Zurnal24 24.10.2023
Policisti svarijo pred pobeglim bikom na območju Dragatuša. Policiste PP Črnomelj je danes občan obvestil, da je 19. 10. v kraju Obrh na območju Dragatuša z ograjenega pašnika pobegnil bik, star dve leti. Lastnik živali in policisti izvajajo… »

Policisti na lovu za pobeglim bikom na območju Dragatuša

Necenzurirano 24.10.2023
Če ga zagledate, se mu ne približujte. Policiste PP Črnomelj je danes občan obvestil, da je 19. 10. v kraju Obrh na območju Dragatuša z ograjenega pašnika pobegnil bik star dve leti. Lastnik živali in policisti so se nemudoma lotili iskanja… »

S PAŠNIKA POBEGNIL BIK: Še vedno ga iščejo, policisti pozivajo k previdnosti

Regional 24.10.2023
Črnomaljske policiste so danes obvestili, da je v četrtek v Obrhu pri Dragatušu z ograjenega pašnika pobegnil bik, star dve leti. Lastnik in policisti žival še iščejo, vendar je do zdaj še niso našli. Predvidevajo, da se nahaja na širšem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem