Povezane novice

Ne Pogačar ne Roglič, zlato kolo dobil Vingegaard

SiolNET 24.10.2023
Jonas Vingegaard je postal najboljši kolesar leta 2023 po izboru Velo Magazina. V ožjem izboru sta bila tudi Primož Roglič in Tadej Pogačar, ki bo konec meseca spet v tekmovalnem elementu. Pogačar ni dobil niti nagrade za najboljšega na klasikah… »

Zlato kolo po tesnem glasovanju v roke Vingegaardu, Pogačar niti drugi

RTV Slovenija 24.10.2023
Dvakratni zaporedni zmagovalec Toura Jonas Vingegaard je dobitnik zlatega kolesa (Velo d'Or) za najboljšega kolesarja leta 2023. Danca na prvi slavnostni podelitvi ni bilo. Vodilni na svetovni lestvici Tadej Pogačar je bil v glasovanju šele tretji… »

Kakšna kraja! Pogačarja okradli nagrade za kolesarja leta

Zurnal24 24.10.2023
Zlato kolo Vingegaardu, ki je premagal tudi Pogačarja in Rogliča, ki sta bila med nominiranci. Danec Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) je postal najboljši kolesar leta 2023 po izboru Velo Magazina, ki podeljuje prestižno nagrado Velo d'Or (zlato kolo)… »

Pogačar in Roglič praznih rok na kolesarskih oskarjih

Delo 24.10.2023
Nagrado za najboljšega na svetu v letu 2023 je prejel zmagovalec Toura Jonas Vingegaard. V nadaljevanju preberite: Podelitev zlatega kolesa najboljšemu kolesarju sezone, ki ga od leta 1992 podeljuje francoska revija Velo, še nikoli ni bila tako… »

Zlato kolo Vingegaardu, med nominiranci tudi Pogačar in Roglič

Dnevnik 24.10.2023
Danec Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) je postal najboljši kolesar leta 2023 po izboru Velo Magazina. Med nominiranci sta bila tudi dva Slovenca, Tadej Pogačar in Primož Roglič, ki sta zlato kolo prejela v letih 2021 oziroma 2020. Vingegaard je še… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem