Povezane novice

Sviz z opozorilnim shodom izrazil nasprotovanje vladnemu predlogu za odpravo plačnih nesorazmerij

RTV Slovenija 25.10.2023
Predstavniki zaposlenih s področja šolstva, kulture in znanosti so na protestnem shodu vladi sporočili, da so proti razvrednotenju njihovega dela. Zahteve po odpravi plačnih nesorazmerij, usklajevanju plač z inflacijo in utrjevanju strokovnih nazivov… »

Šolniki na ulicah: To je zadnje opozorilo pred konfliktom #foto #video

SiolNET 25.10.2023
Predstavniki zaposlenih s področja šolstva, kulture in znanosti so na protestnem shodu vladi danes sporočili, da so proti razvrednotenju njihovega dela. Zahteve po odpravi plačnih nesorazmerij, usklajevanju plač z inflacijo in utrjevanju strokovnih… »

Shod je zadnje opozorilo, pravijo v Svizu

Delo 25.10.2023
V sindikatu opozarjajo, da predlog, ki so ga sindikati dobili 18. septembra, ne odpravlja plačnih nesorazmerij, ampak jih ohranja in prenaša v nov sistem. Sindikat vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije (Sviz) je pred vlado začel… »

#fotogalerija 1500 šolnikov pred parlamentom: Vladnega predloga ne sprejemamo!

Dnevnik 25.10.2023
Predstavniki Sindikata vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije (Sviz) so se ob 14. uri zbrali pred poslopjem vlade, kjer so izrazili nasprotovanje vladnemu predlogu v pogajanjih o odpravi plačnih nesorazmerij v javnem sektorju. Na protestu… »

Protestnemu shodu Sviza tudi podpora Počivavškove pogajalske skupine

Zurnal24 25.10.2023
Današnjemu protestnemu shodu Sviza so podporo izrazili tudi v pogajalski skupini dela reprezentativnih sindikatov javnega sektorja, ki jo vodi Jakob Počivavšek. Čeprav so njihovi pogledi na odpravo plačnih nesorazmerij različni od pogledov Sviza, pa… »

Sviz: Vlada bi plačna nesorazmerja ohranila

Dnevnik 25.10.2023
Na protestnem shodu pred vlado bo danes sindikat Sviz opozoril na vladno ignoriranje potrebe po izboljšanju položaja delavcev v javnem sektorju. Okoli dva tisoč sindikalnih predstavnikov bo oblastnike pozvalo k odpravi plačnih nesorazmerij. Sindikat… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem