Povezane novice

Srečanje Hezbolaha, Hamasa in Islamskega džihada: Doseči moramo resnično zmago!

SiolNET 25.10.2023
Na srečanju so visoki uradniki Hezbolaha, Hamasa in Islamskega džihada razpravljali o doseganju "resnične zmage" v vojni z Izraelom, ki medtem nadaljuje obstreljevanje tako Gaze kot juga Libanona. Izraelski rezervisti, ki so se pridružili vojni proti… »

Netanjahu priznal pomanjkljivosti in napake po napadu Hamasa

Delo 25.10.2023
V Amanu sta se srečala jordanski kralj Abdulah II. in francoski predsednik Emmanuel Macron ter razpravljala o možnostih končanja vojne v Gazi. Spremljamo dogajanje v Palestini in Izraelu: Ključni poudarki: Američani so menda dosegli odlog kopenske… »

Izrael namerava ZN "naučiti lekcije". Netanjahu se pripravlja na kopensko invazijo na Gazo.

RTV Slovenija 25.10.2023
Izraelska vojska je ponoči nadaljevala obstreljevanje Gaze. Po podatkih palestinskih oblasti je žrtev že 6546, med njimi 2704 otrok. Ranjenih je 17.439 Palestincev, med njimi več kot 5000 otrok. Medtem se poglablja spor med Izraelom in Združenimi… »

V Gazi je vsak dan ubitih ali ranjenih okoli 400 otrok

Delo 25.10.2023
V izraelskih napadih v Gazi je bilo doslej ubitih več kot 6600 ljudi, od tega vsaj 2700 otrok. V nadaljevanju preberite: Agencija Združenih narodov za palestinske begunce (UNRWA) je danes opozorila, da bo zaradi pomanjkanja goriva in drugih ključnih… »

Bo Gaza že danes ostala brez goriva?

Mladina 25.10.2023
Na območje Gaze je prispelo 20 tovornjakov s hrano, zdravili in vodo. Goriva pa niso pripeljali. Na območje Gaze je danes prispel četrti konvoj s pomočjo za palestinske prebivalce, v katerem je bilo 20 tovornjakov s hrano, zdravili in vodo. Goriva pa… »

Gaza: ubitih že več kot 6000 ljudi, od danes naprej brez goriva

Dnevnik 25.10.2023
Na območje Gaze je danes prispel četrti konvoj s pomočjo za palestinske prebivalce, v katerem je bilo 20 tovornjakov s hrano, zdravili in vodo. Goriva pa niso pripeljali, čeprav Združeni narodi opozarjajo, da bi ga lahko zmanjkalo do večera in da… »

»Slovenija podpira pravico Izraela do samoobrambe«

Mladina 25.10.2023
Slovenija je pozvala k humanitarni prekinitvi ognja v konfliktu med Izraelom in skrajnim palestinskim gibanjem Hamas. Na odprtem zasedanju Varnostnega sveta Združenih narodov o razmerah na Bližnjem vzhodu, ki je v torek potekalo na ministrski ravni, je… »

Tarči izraelskih napadov tudi Zahodni breg in Sirija

Mladina 25.10.2023
Izraelska vojska je tudi ponoči nadaljevala zračno obstreljevanje območja Gaze in po navedbah tamkajšnje vlade skrajnega palestinskega gibanja Hamas ubila najmanj 80 ljudi, več sto je ranjenih. Izraelska vojska je tudi ponoči nadaljevala zračno… »

Izrael / »Hamas je potrebno izbrisati z obličja zemlje«

Mladina 25.10.2023
Izraelski veleposlanik pri Združenih narodih (ZN) Gilad Erdan je generalnega sekretarja ZN Antonia Guterresa pozval k odstopu. Izraelski veleposlanik pri ZN Gilad Erdan je v torek generalnega sekretarja ZN Antonia Guterresa pozval k odstopu, ker je na… »

Rekordno število mrtvih v Gazi, od tega kar 305 mladostnikov

Zurnal24 25.10.2023
Izraelska vojska je tudi ponoči nadaljevala zračno obstreljevanje območja Gaze in po navedbah tamkajšnje vlade skrajnega palestinskega gibanja Hamas ubila najmanj 80 ljudi, več sto je ranjenih. Izraelska vojska je obstreljevala tudi mesto Dženin na… »

Štiglic na zasedanju varnostnega sveta: "Nujno je potrebna humanitarna prekinitev ognja v Gazi"

RTV Slovenija 25.10.2023
Na odprtem zasedanju Varnostnega sveta Združenih narodov o razmerah na Bližnjem vzhodu je državna sekretarka na zunanjem ministrstvu Sanja Štiglic v imenu Slovenije pozvala k humanitarni prekinitvi ognja in posvarila pred človeško katastrofo v Gazi… »

Slovenija na zasedanju VS ZN pozvala k humanitarni prekinitvi ognja v Gazi

Dnevnik 25.10.2023
Na odprtem zasedanju Varnostnega sveta Združenih narodov o razmerah na Bližnjem vzhodu, ki je v torek potekalo na ministrski ravni, je govorila tudi državna sekretarka na zunanjem ministrstvu Sanja Štiglic. V imenu Slovenije je pozvala k humanitarni… »

Direktorica UNRWA: Česa takšnega v Gazi še nismo videli, povsod je kaos, obup, strah

RTV Slovenija 25.10.2023
V Gazi je po 17 dneh silovitega izraelskega bombardiranja poleg tisoče žrtev 1,4 milijona ljudi razseljenih. Primanjkuje vsega, na območju vlada strah, noben del Gaze ni varen, je za MMC dejala direktorica Agencije ZN-a UNRWA za Evropo Marta Lorenzo… »

Novice dneva »

Petrol v prvem četrtletju slabše kot lani: krivijo vlado

Finance.si pred 24 minutamiše 2 povezani

Kako prelisičiti nespečnost

Finance.si pred 48 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem