Povezane novice

NEMIREN VEČER V POSOČJU: Meteorne vode vdirale v hiše in stanovanja (FOTO, VIDEO)

Regional 25.10.2023
Sinoči so imeli gasilci v Posočju polne roke dela. Zaradi obilnega deževja so meteorne vode zalivale prostore. Začelo se je nekaj minut po 19.00, ko je voda zalila kletne prostore stanovanjske hiše v Čezsoči. Gasilci PGD Bovec so prečrpali vodo in… »

#foto Na nekaterih cestah zastoji, promet ponekod oviran zaradi poplav in plazov

Dnevnik 25.10.2023
Na glavnih cestah proti mestom in mestnim središčem je zaradi jutranje prometne konice promet povečan. Zaradi poplavljenega cestišča sta zaprta cesta pri Zgornji Stahovici in podvoz na Pragerskem, zaradi zemeljskega plazu pa cesta Robič-Staro… »

»Možna so razlivanja rek v več delih države, ponekod tudi poplave«

Necenzurirano 25.10.2023
Vreme je včeraj zvečer največ težav povzročalo na severnem Primorskem. Predvsem v Posočju je padla velika količina padavin. Iz Agencije RS za okolje so sporočili, kakšni so pretoki slovenskih rek. Veliko dela so imeli zlasti gasilci v občinah… »

Močno deževje povzročalo težave v prometu

SiolNET 25.10.2023
Sinočnje močno deževje je na severnem Primorskem povzročilo kar nekaj težav, predvsem v občinah Kobarid in Bovec, kjer so imeli veliko dela gasilci. Zaradi zemeljskega plazu je še vedno zaprta cesta iz Kobarida proti Italiji pred nekdanjim mejnim… »

Voda zalivala objekte, s tem bo vreme postreglo v naslednjih dneh

Zurnal24 25.10.2023
V Posočju je padla večja količina padavin. Veliko težav je povzročila meteorna voda. V torek je v Posočju padlo več kot 200 litrov padavin na kvadratni meter. Po podatkih uprave za zaščito in reševanje so morali gasilci v Kobaridu večkrat… »

Foto: Meteorna voda zalivala objekte, plaz zaprl cesto

Necenzurirano 25.10.2023
Oktobrsko deževje je tudi včeraj povzročalo težave po Sloveniji. Na delu so bili številni gasilci. Okoli 19.00 je v Čezsoči na območju Občine Bovec meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjske hiše. Gasilci PGD Bovec so prečrpali vodo in s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem