Povezane novice

Ali je premier Robert Golob vplival na preložitev datuma aretacije ruskih vohunov?

RTV Slovenija 25.10.2023
Nekdanja ministrica Tatjana Bobnar in nekdanji v. d. generalnega direktorja Policije Boštjan Lindav naj bi po neuradnih informacijah na ponedeljkovem zaprtem delu parlamentarne preiskovalne komisije govorila o vplivu premierja na prijetje ruskih vohunov… »

Dr. Milan Zver obtožuje slovenskega premierja diskriminacije na politični osnovi

Spodnje Podravje 25.10.2023
Evropski poslanec dr. Milan Zver je izpostavil predsednika Vlade Republike Slovenije dr. Roberta Goloba zaradi javnega priznanja diskriminacije na podlagi političnega prepričanja. Golob je nedavno priznal, da je ukazal “očiščenje” slovenske… »

Policija v povezavi z izjavami Tatjane Bobnar vodi predkazenski postopek

SiolNET 25.10.2023
Ob ponedeljkovih izjavah nekdanje ministrice za notranje zadeve Tatjane Bobnar pred preiskovalno komisijo DZ, da je bila deležna pritiskov premierja Roberta Goloba glede kadrovanja v policiji, so s Policijske uprave Ljubljana sporočili, da poteka… »

Zahtevajo seznam zaposlenih janšistov

Zurnal24 25.10.2023
Burno dogajanje v Svobodi odmeva tudi v opoziciji. Še najbolj je SDS razburila izjava predsednika vlade Roberta Goloba, da sta bila z nekdanjo ministrico za notranje zadeve Tatjano Bobnar dogovorjena, da "očisti policijo janšistov", zaradi česar so… »

V SDS-u na nogah zaradi Golobove izjave o "čiščenju janšistov v policiji"

RTV Slovenija 25.10.2023
Burno dogajanje v Svobodi odmeva tudi v opoziciji. SDS je razburila izjava predsednika vlade Roberta Goloba, da sta bila z nekdanjo ministrico za notranje zadeve Tatjano Bobnar dogovorjena, da "očisti policijo janšistov". Nekdanja ministrica za notranje… »

Zver obvestil Evropsko komisijo o javnem priznanju Goloba glede čiščenja policije

Nova 24TV 25.10.2023
Robert Golob (foto: sta) Včeraj je predsednik vlade Robert Golob javno priznal, da je nekdanji ministrici za notranje zadeve Tatjani Bobnar naročil “očiščenje” slovenske policije vseh simpatizerjev nekdanjega premierja Janeza Janše. Zato je… »

Afera na afero: Golob in njegovi naj bi zahtevali še zakasnitev aretacije ruskih vohunov

Nova 24TV 25.10.2023
Darko Muženič (Foto: STA) Pričevanje nekdanje notranje ministrice in nekdanjega v. d. generalnega direktorja policije v državnem zboru je ponovno potrdilo premierjevo politično vmešavanje v delo policije. Golob ali njegovi sodelavci pa naj se ne bi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem