Povezane novice

Pri projektu TEŠ6 neodgovorno ali malomarno ravnale vse vlade med letoma 2004 in 2012

Necenzurirano 25.10.2023
Policija je po petih letih končala preiskavo o politični odgovornosti nekdanjih ključnih politikov vlade Boruta Pahorja za finančno nasedli projekt TEŠ6. Bivšemu predsedniku republike in vlade Borutu Pahorju, nekdanjemu ministru za gospodarstvo… »

Teš 6 / Pahor, Lahovnik in Križanič oprani vseh sumov

Mladina 25.10.2023
Policija je po petih letih končala preiskavo o politični odgovornosti za finančno nasedli projekt Teš 6. Policija je po petih letih končala preiskavo o politični odgovornosti za finančno nasedli projekt Teš 6. Kot danes poroča spletni portal… »

Pahorja, Lahovnika in Križaniča policija ni kazensko ovadila

Delo 25.10.2023
Pet let po tem, ko je državni zbor policiji naznanil sume, da so storili kaznivo dejanje nevestnega dela v službi, je preiskava končana, poroča Necenzurirano. Policija je po petih letih končala preiskavo o politični odgovornosti za finančno nasedli… »

Pahor, Lahovnik in Križanič oprani vseh sumov v zadevi Teš 6

SiolNET 25.10.2023
Policija je po petih letih končala preiskavo o politični odgovornosti za finančno nasedli projekt Teš 6. Kot danes poroča spletni portal Necenzurirano, policija nekdanjega predsednika republike in vlade Boruta Pahorja ter nekdanjih ministrov za… »

Pahor, Lahovnik & co. oprani vseh sumov pri zadevi TEŠ6

Necenzurirano 25.10.2023
Policija je po petih letih končala preiskavo o politični odgovornosti nekdanjih ključnih politikov vlade Boruta Pahorja za finančno nasedli projekt TEŠ6. Kaj je ugotovila preiskovalna komisija Zakaj politikov niso želeli zaslišati o TEŠ6 Od… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem