Povezane novice

Predlagali so plačilne liste z lažnimi podatki

Delo 25.10.2023
Kosovci so zlorabljali postopke za pridobitev dovoljenj za prebivanje v naši državi. Policisti so ovadili več tujcev, ki so zlorabljali postopke za pridobitev dovoljenj za prebivanje v naši državi, opravili več hišnih preiskav in spisali kopico… »

LAŽNO PRIKAZOVANJE PODATKOV DRŽAVLJANOM KOSOVA: Tako so prišli do dovoljenj za bivanje družinskih članov

Regional 25.10.2023
Novomeški kriminalisti so zaključili obsežno kriminalistično preiskavo, v kateri so razkrinkali lažno prikazovanje višine plač državljanov Kosova pri enem od delodajalcev, da so bili ti upravičeni do združevanja družinskih članov. Kazensko so… »

Da bi bili upravičeni do združevanja družinskih članov, državljani Kosova oddajali lažne podatke

RTV Slovenija 25.10.2023
Novomeški kriminalisti so končali kriminalistično preiskavo, v kateri so razkrinkali lažno prikazovanje višine plač državljanov Kosova pri enem od delodajalcev, da so bili ti upravičeni do združevanja družinskih članov. Državljani Kosova z… »

Firma prijavila dobre plače, delavci pa na minimalcu

Zurnal24 25.10.2023
Novomeški policisti končali obsežno preiskavo s področja gospodarskega kriminala. Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe Novo mesto so v sodelovanju s kriminalisti tamkajšnje policijske uprave (PU) zaključili obsežno preiskavo, v kateri… »

Državljani Kosova ob pomoči delodajalca prelisičili zaposlene na upravnih enotah

Necenzurirano 25.10.2023
Zlorabe v postopkih pridobivanja dovoljenj za prebivanje. Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Novo mesto so v sodelovanju s kriminalisti SKP PU Novo mesto zaključili obsežno kriminalistično preiskavo. V preiskavi so obravnavali več… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem