Povezane novice

Fajon: Preveč se ukvarjamo sami s sabo; Vatovec: Treba se je vprašati, kaj je namen rekonstrukcije

RTV Slovenija 25.10.2023
Premier Robert Golob po praznikih napoveduje rekonstrukcijo vlade. V stranki SD ob tem menijo, da samo krčenje ministrstev ne bo nujno rešilo izzivov, v Levici pa se sprašujejo, ali je po enem letu res že čas za tako velike spremembe. Premier in… »

Fajon: Največ se ukvarjamo sami s seboj, Vatovec: Signali so skrb vzbujajoči

Delo 25.10.2023
V stranki SD bodo premislili, kaj pomeni drastično nižanje števila resorjev, več pojasnil pričakujejo ob srečanju prvakov koalicije. Podobno pravijo v Levici. Po premierovi napovedi o rekonstrukciji vlade v SD pravijo, da so z dogajanjem v koaliciji… »

Fajon in Vatovec: Z dogajanjem v koaliciji v zadnjih tednih nismo zadovoljni

Dnevnik 25.10.2023
Po premierjevi napovedi o rekonstrukciji vlade v SD izpostavljajo, da so z dogajanjem v koaliciji v zadnjih tednih nezadovoljni. »Zdi se, da se največ ukvarjamo sami s samo,« je dejala predsednica SD Tanja Fajon. Pogovori o rekonstrukciji vlade so še… »

OBALNI POSLANEC PO NAPOVEDANEM ZMANJŠANJU MINISTRSTEV: "Od začetka mandata ... se odločitve zgodijo, priletijo čez noč"

Regional 25.10.2023
Pogovori o rekonstrukciji vlade so še odprti oz. stvar pogajanja, po napovedi premierja Roberta Goloba o krčenju števila resorjev menijo v Levici. Treba se je vprašati, kaj je namen takšne rekonstrukcije in ali je zanjo primeren trenutek. "Sile bi… »

Vatovec / »Odločitve se zgodijo čez noč, kar zbija zaupanje v kakovost sodelovanja«

Mladina 25.10.2023
Vodja poslancev Levice je dejal, da se je vprašati o namenu in primernosti trenutka za rekonstrukcijo vlade. Pogovori o rekonstrukciji vlade so še odprti oz. stvar pogajanja, po napovedi premierja Roberta Goloba o krčenju števila resorjev menijo v… »

Tanja Fajon / »Zdi se, da se največ ukvarjamo sami s sabo«

Mladina 25.10.2023
Podpredsednica vlade, ministrica in predsednica stranke SD Tanja Fajon je dejala, da z dogajanjem v koaliciji v zadnjih tednih niso zadovoljni. Po premierjevi napovedi o rekonstrukciji vlade v SD izpostavljajo, da so z dogajanjem v koaliciji v zadnjih… »

Fajon s sporočilom Golobu: "Zdi se, da se največ ukvarjamo sami s sabo"

Zurnal24 25.10.2023
Po premierjevi napovedi o rekonstrukciji vlade v SD izpostavljajo, da so z dogajanjem v koaliciji v zadnjih tednih nezadovoljni. "Zdi se, da se največ ukvarjamo sami s sabo," je dejala predsednica SD Tanja Fajon. V stranki bodo resno premislili, kaj… »

Fajonova: Zdi se, da se največ ukvarjamo sami s sabo

SiolNET 25.10.2023
Po premierjevi napovedi o rekonstrukciji vlade v SD izpostavljajo, da so z dogajanjem v koaliciji v zadnjih tednih nezadovoljni. "Zdi se, da se največ ukvarjamo sami s samo," je dejala predsednica SD Tanja Fajon. V stranki bodo resno premislili, kaj… »

Nenaden obrat! Premier bi manj kot leto dni po referendumu zmanjševal število ministrstev

Nova 24TV 25.10.2023
Povečano število ministrstev je bila ena izmed prioritet Golobove vlade. Med tem časom je premier spoznal, da gre za hudo napako. (Foto: STA) Indici so že nekaj časa kazali, da se Golobova hišica iz kart podira. Sedaj še bolj intenzivno. Predsednik… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem