Povezane novice

Šefic pozval k evakuaciji prebivalcev po sprožitvi dela plazu v Strugah pri Lučah

RTV Slovenija 25.10.2023
V Strugah pri Lučah je okoli 15. ure del grozečega plazu, ki je nastal po avgustovski vodni ujmi, zgrmel v reko Savinjo. Državni sekretar, pristojen za obnovo po ujmah, Boštjan Šefic je pozval k evakuaciji prebivalcev. Odlaganje odločitve o… »

Vrag vzel šalo: Zaradi plazu jih pozivajo k evakuaciji, ljudje nočejo oditi

Zurnal24 25.10.2023
Državni sekretar, pristojen za obnovo po ujmah, Boštjan Šefic je pozval k evakuaciji prebivalcev iz Strug pri Lučah po tistem, ko je danes del grozečega plazu, ki je nastal po avgustovski vodni ujmi, zgrmel v Savinjo, so sporočili iz Ukoma… »

Šefic pozval k evakuaciji prebivalcev Strug po sprožitvi dela plazu

Delo 25.10.2023
Del plazu nad Strugami pri Lučah je po torkovem deževju zgrmel v Savinjo. Nad zaselkom Struge v občini Luče se je utrgal plaz in zgrmel v Savinjo. Po navedbah župana Klavdija Strmčnika gre za novi plaz nad tistim, ki najbolj ogroža zaselek, okoli… »

Šefic po današnjem plazu: Prebivalci Strug, evakuirajte se na varno

Dnevnik 25.10.2023
V Strugah pri Lučah je nekaj po 15. uri del grozečega plazu, ki je nastal po avgustovski vodni ujmi, zgrmel v reko Savinjo. Državni sekretar, pristojen za obnovo po ujmah, Boštjan Šefic, je pozval k evakuaciji prebivalcev, so sporočili iz Ukoma… »

V Strugah se je utrgal del grozečega plazu: tri družine že evakuirali

SiolNET 25.10.2023
V Strugah pri Lučah je nekaj po 15. uri del grozečega plazu, ki je nastal po avgustovski vodni ujmi, zgrmel v reko Savinjo. To je zdaj zelo velika nevarnost za tamkajšnje krajane, je povedal predstavnik v ujmi prizadetih družin Paul Orešnik. Župan… »

Del plazu v Strugah zgrmel v Savinjo

Nova 24TV 25.10.2023
Foto: STA V Strugah pri Lučah je nekaj po 15. uri del grozečega plazu, ki je nastal po avgustovski vodni ujmi, zgrmel v reko Savinjo. To pomeni zdaj zelo velik, nevarnost za tamkajšnje krajane, je za STA povedal predstavnik v ujmi prizadetih družin… »

Deževje v Strugah spet terjalo davek: Del grozečega plazu se je utrgal

Zurnal24 25.10.2023
V Strugah pri Lučah je nekaj po 15. uri del grozečega plazu, ki je nastal po avgustovski vodni ujmi, zgrmel v reko Savinjo. To je zdaj zelo velika nevarnost za tamkajšnje krajane, je povedal predstavnik v ujmi prizadetih družin Paul Orešnik. Dejal je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem