Povezane novice

Luka Dončić je pripravil Wembyju dobrodošlico med velikimi fanti

Delo 26.10.2023
Slovenski zvezdnik je očitno premagal težave z mečno mišico. V prvem nastopu v sezoni je zasenčil francosko senzacijo lige NBA. V nadaljevanju preberite: Teksaška košarkarska moštva še zdaleč niso blestela v prejšnji sezoni lige NBA, skupaj so… »

Kakšen odgovor! Dončić zadel noro trojko, nato izrekel tole

Zurnal24 26.10.2023
Luka Dončić je imel po odločilnem košu na tekmi s San Antonio Spurs prav posebno sporočilo za vse kritike. Dallas Mavericks so na prvi tekmi nove sezone v gosteh premagali San Antonio Spurs (126:119). S trojnim dvojčkom (33 točk, 13 skokov 10… »

Luka se je moral po tekmi opravičevati: "V Sloveniji to ni ..."

Zurnal24 26.10.2023
Luko je med komplimentom na račun soigralca malce poneslo. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je blestel na uvodni tekmi nove sezone. Njegovi Dallas Mavericks so na teksaškem derbiju s 126:119 v gosteh premagali San Antonio Spurs, Dončić pa… »

Lukov nov soigralec zasenčil Wembanyamo in spisal zgodovino

Zurnal24 26.10.2023
Na tekmi med San Antoniem in Dallasom je Victorja Wembanyamo povsem zasenčil Dallasov novinec Dereck Lively II. Celotni košarkarski svet je z nestrpnostjo pričakoval današnji obračun med San Antonio Spurs in Dallas Mavericks, saj je bil veliki… »

Neverjetni Dončić postal šele tretji igralec v zgodovini s tem dosežkom

Zurnal24 26.10.2023
Luka Dončić je bil z zgodovinskim trojnim dvojčkom junak uvodne zmage Dallasa. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, ki je bil tik pred uvodom v novo sezono severnoameriške lige NBA še na seznamu poškodovanih, je blestel na uvodni tekmi… »

Dončić se ni zadrževal: Igral je j... odlično

SiolNET 26.10.2023
Košarkarji Dallas Mavericks so na prvi tekmi nove sezone lige NBA v gosteh s 126:119 ugnali San Antonio Spurs. Ob Luki Dončiću, ki se je podpisal pod trojni dvojček, je pri Dallasu naravnost navdušil novinec v ligi NBA Dereck Lively II, nad katerim… »

Popovich: Pokopala sta nas bodoča člana hiše slavnih

RTV Slovenija 26.10.2023
Uro pred tekmo je Luka Dončić dobil zeleno luč za nastop na uvodni tekmi sezone Lige NBA v San Antoniu. Štiri ure pozneje se je v rekordnih knjigah pridružil Andetokumbu in Robertsonu. Tako opevani Victor Wembanyama ni bil niti najboljši novinec… »

#video Luka Dončić s trojnim dvojčkom junak uvodne zmage Dallasa

Dnevnik 26.10.2023
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, ki je bil tik pred uvodom v novo sezono severnoameriške lige NBA še na seznamu poškodovanih, je blestel na uvodni tekmi nove sezone. Njegovi Dallas Mavericks so na teksaškem derbiju s 126:119 v gosteh… »

Ob zmagi Dončić takoj navdušil s 33 točkami in trojnim dvojčkom

Delo 26.10.2023
Luka Dončić je bil vprašljiv za nastop na prvi tekmi nove sezone v ligi NBA, nato pa je bil glavni igralec ob zmagi Dallasa s 126:119 proti San Antoniu. Slovenski zvezdnik Luka Dončić je imel v pripravljalnem obdobju težave z mečno mišico, manjkal… »

Izjemni Dončić: trojni dvojček in odločilni koš

Zurnal24 26.10.2023
Dallas Mavericks so sezono odprli z zmago. S 126:119 so premagali San Antonio. Dončić je blestel v odločilnih trenutkih. Kljub težavam z mečno mišico na levi nogi je Luka Dončić zaigral na uvodni tekmi sezone, Dallas Mavericks so se odpravili na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem