Povezane novice

Jelka Godec: "A vam nismo rekli, da vam bomo rekli."

Zurnal24 26.10.2023
V SDS so zaskrbljeni glede vladnega pranja umazanega perila v javnosti in odnosov med ministri in predsednikom vlade. Na nedavno pričanje nekdanje notranje ministrice Tatjane Bobnar pred preiskovalno komisijo DZ in burno dogajanje v koaliciji so se danes… »

Godec: Vladno pranje umazanega perila v javnosti skrb vzbujajoče

Delo 26.10.2023
Tudi koalicija nezadovljna. Jani Prednik meni, da je šel Golob z izjavami o »očiščenju policije janšistov« predaleč. Na nedavno pričanje nekdanje notranje ministrice Tatjane Bobnar pred preiskovalno komisijo DZ in burno dogajanje v koaliciji so… »

Policija je po pričanju Bobnarjeve in Lindava sprožila predkazenski postopek

Nova 24TV 26.10.2023
Foto: STA Po odmevnem pričanju nekdanje notranje ministrice Tatjane Bobnar pred parlamentarno preiskovalno komisijo policija vodi predkazenski postopek. Več policija ni razkrila “zaradi interesa preiskave”, bo pa obvestila tožilstvo po vseh zbranih… »

GOLOB O HALUCINACIJAH, ILUZIJAH IN FOLKLORI: "Noben predsednik vlade nima moči, da bi kaj takšnega lahko dosegel, kaj šele…

Regional 26.10.2023
Domnevne izjave nekdanje ministrice za notranje zadeve Tatjane Bobnar na zaprtem delu preiskovalne komisije DZ, da naj bi se lani jeseni osebno zavzel za preložitev aretacije ruskih vohunov, je premier Robert Golob v oddaji Odmevi označil za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem