Povezane novice

Beograjski derbi po preobratu Partizanu, na el clasicu napeto do konca

SiolNET 26.10.2023
V petem krogu evrolige sta se v Štark Areni pomerila srbska velikana Partizan in Crvena zvezda Mikea Tobeyja. Partizan je po preobratu v zadnji četrtini, v kateri je tekmecem nasul kar 35 točk, zmagal z 88:86. Prvo zmago sezone je s soigralci berlinske… »

Avramović junak dramatičnega preobrata Partizana na vročem derbiju

RTV Slovenija 26.10.2023
13 točk so košarkarji Partizana zaostajali na začetku zadnje četrtine, nato pa na krilih Alekse Avramovića po preobratu v 5. krogu Evrolige ugnali velikega tekmeca Crveno zvezdo (88:86). Na tretjem beograjskem derbiju v Evroligi je Partizan slavil… »

Cedevita Olimpija vsaj tri tedne brez Cobbsa

RTV Slovenija 26.10.2023
Ob slabih igrah in rezultatih položaj Cedeviti Olimpiji otežujejo še zdravstvene težave. V sredo se je na tekmi Evropskega pokala proti Prometeju poškodoval Justin Cobbs, ki bo odsoten vsaj tri tedne. Ameriški organizator igre, ki je bil do zdaj… »

Slovenski prvaki vsaj nekaj časa brez pomembnega člena

SiolNET 26.10.2023
Iz Cedevite Olimpije so danes sporočili, da bo Justin Cobbs zaradi poškodbe zadnje stegenske mišice leve noge s parketov odsoten vsaj od tri do štiri tedne. Sportal Vse več temnih oblakov nad Ljubljano Sportal Prepelič debitiral z dvojnim dvojčkom… »

Vse več temnih oblakov nad Ljubljano

SiolNET 26.10.2023
Četrta evropska tekma v tej sezoni in četrti poraz Cedevite Olimpije, ki je bila tokrat v Stožicah s 83:90 prekratka proti ukrajinskemu Prometeju. Ob novi bledi predstavi slovenskih prvakov je v dresu zmajev debitiral Klemen Prepelič, na seznamu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem