Povezane novice

Izrael okrepil napade na Gazo. Generalna skupščina v resoluciji pozvala k premirju.

RTV Slovenija 27.10.2023
Generalna skupščina ZN je s prepričljivo večino sprejela resolucijo, v kateri poziva k takojšnjemu humanitarnemu premirju na območju Gaze, podprla jo je tudi Slovenija. Izraelska vojska medtem širi operacije v Gazi. "V zadnjih urah smo okrepili… »

Generalna skupščina ZN poziva k takojšnjemu humanitarnemu premirju v Gazi

Delo 27.10.2023
Izraelska vojska je razširila kopenske operacije v Gazi, kjer so bile prekinjene vse internetne in telefonske povezave. Spremljamo dogajanje v Palestini in Izraelu: Ključni poudarki Izraelska vojska je razširila kopenske operacije v Gazi. V Gazi so… »

#video Izraelska vojska "širi kopenske operacije" v Gazi

Dnevnik 27.10.2023
Izraelske sile širijo svoje kopenske operacije na območju Gaze in krepijo obstreljevanje te palestinske enklave, je danes sporočila izraelska vojska. Vodstvo palestinskega gibanja Hamas je medtem sporočilo, da je Izrael danes prekinil komunikacije in… »

Izraelske sile širijo kopensko operacijo v Gazi #vŽivo

SiolNET 27.10.2023
Ameriški predsednik Joe Biden in njegova ekipa sta v zadnjih dneh močno spremenila ton, ko gre za konflikt med Izraelom in Hamasom ter izraelske napade na območje Gaze. Ta je zanihal od brezpogojne podpore Izraelu do poudarjanja nujnosti zaščite… »

Združeni narodi: Kaznovanje Gaze je vojni zločin, izgubljenih že več kot 7000 življenj

Dnevnik 27.10.2023
Izraelske kopenske sile so ob podpori bojnih in brezpilotnih letal ponoči izvedle nove ciljno usmerjene napade v osrednjem delu Gaze, je danes sporočila izraelska vojska. Med operacijo so napadli številne celice in izstrelišča protitankovskih raket… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem