Povezane novice

Olimpija nemočna proti 17-letniku, Aluminij razjezili sodniki

SiolNET 27.10.2023
V 14. krogu 1. SNL novo razočaranje za Olimpijo, saj je doma igrala neodločeno 0:0 z Aluminijem. Izkazal se je 17-letni vratar Kidričanov Jan Petek. Na prvi nedeljski tekmi so Radomlje z Muro igrale 1:1, že na začetku pa izgubile vratarja Emila… »

Celje s četrto zaporedno zmago ostaja trdno na vrhu

RTV Slovenija 27.10.2023
Nogometaši Celja prav nič ne popuščajo in ostajajo trdno na vrhu lestvice. Na uvodni tekmi 14. kroga Prve lige so premagali Domžale s 3:1. Celjani so se veselili četrte zaporedne zmage. Večino tekme so popolnoma nadigrali goste iz Domžal, ki so… »

Celje tudi s Krznarjem maršira proti naslovu

Delo 27.10.2023
Celjani so v pri tekmi 14. kola nadigrali Domžale in prednost povečali na 7 točk. Strelci Vuklišević, Popovič in Bajde. Vodilni kvartet v vlogi gostiteljev. Nogometaši Celja so v 14. krogu Prve lige Telemach premagali Domžale s 3:1 (1:0). Celjani… »

Po medli predstavi hud poraz in konec evropskih sanj Olimpije

Delo 27.10.2023
Nogometaši OIimpije so v 3. kolu konferenčne lige na Ferskih otokih z 0:3 izgubili proti Klaksviku. Po porazu Green Dragons besni, Zeljković pa razočaran. V nadaljevanju preberite: Z visokimi pričakovanji so nogometaši Olimpija odpotovali proti 3000… »

Tako so se Green Dragons po polomu norčevali iz igralcev in vodstva Olimpije

Zurnal24 27.10.2023
Visok poraz na Ferskih otokih je razhudil najzvestejše pristaše ljubljanske Olimpije. Olimpija je v četrtek doživela še tretji poraz v skupinskem delu Konferenčne lige. Ferski Klaksvík je Ljubljančanom zadal hud udarec in jih gladko premagal… »

Navijače Olimpije najbolj zabolelo, da so jih ponižali električarji in ribiči

SiolNET 27.10.2023
Po visokem porazu Olimpije na dvoboju konferenčne lige na Ferskih otokih (0:3) so nogometaši stopili do skupine navijačev zmajev in se naposlušali kritik. "Navijači so nam povedali resnico, moramo se sprijazniti s kritiko," je pojasnil trener Zoran… »

Zeljković: Premagali smo sami sebe

RTV Slovenija 27.10.2023
"V Evropi je zelo pomembno, da izkoriščaš priložnosti. Imeli smo najlepšo na tekmi, žal je nismo izkoristili," je po polomu na tekmi tretjega kroga Konferenčne lige proti Klaksviku na Ferskih otokih dejal trener Olimpije Zoran Zeljković. Na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem