Povezane novice

Policija: Posilstva v Tivoliju ni bilo

RTV Slovenija 27.10.2023
S policije so sporočili, da so zaznali, da se širi neresnična informacija o posilstvu mladega dekleta v Tivoliju v Ljubljani. Obenem zaznavajo, da posamezniki še vedno širijo lažno informacijo o tem dogodku in "zavajajo ter vznemirjajo javnost". Na… »

Policisti se odzivajo na glasne govorice o zlorabi mladega dekleta v Tivoliju

Zurnal24 27.10.2023
To pravi Policija o domnevnem posilstvu mladega dekleta v parku Tivoli. V javnosti se širi neresnična informacija o posilstvu mladega dekleta v parku Tivoli v Ljubljani, opozarjajo na Policijski upravi Ljubljana. Za območje ljubljanske policijske… »

Ljubljanski policisti se odzivajo na laži v zvezi s "posilstvom v Tivoliju"

Necenzurirano 27.10.2023
Posamezniki še vedno širijo lažno novico ter s tem zavajajo in vznemirjajo javnost. Ljubljanski policisti opozarjajo na laži v zvezi s posilstvom mladega dekleta v Tivoliju. "Kljub temu, da smo zainteresiranim javnostim že pojasnili, da se dogodek ni… »

Policija: Informacija o posilstvu v parku Tivoliju ne drži

Dnevnik 27.10.2023
V javnosti se širi neresnična informacija o posilstvu mladega dekleta v parku Tivoli v Ljubljani, opozarjajo na Policijski upravi Ljubljana. Za območje ljubljanske policijske uprave policija ni prejela prijave podobnega dogodka, prav tako ne držijo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem